Κονδυλάτος: «Ας πάνε σε μουσείο να δουν τα αγάλματα αν είναι υπέρβαρα»

Η νέα δήλωση για το body shaming και η απάντηση της Κατερίνας Πεφτίτση

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ξεσήκωσε «κύμα» αντιδράσεων όταν υποστήριξε ότι «δε γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω».

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Περικλή Κονδυλάτου!

«Θέλουν να μας παρουσιάσουν τα άρρωστα πρότυπα γιατί θέλουν να είμαστε μια άρρωστη κοινωνία» είπε αυτή τη φορά ο σχεδιαστής. «Μας παρουσιάζουν ότι σωστό είναι μόνο ένας άνδρας να παντρεύεται έναν άλλο άνδρα. Ότι είναι λάθος ένας άνδρας να παντρεύεται μια γυναίκα. Ότι πρέπει μια γυναίκα μόνο να είναι υπέρβαρη και να τα πετά όλα έξω, γιατί πρέπει να είμαστε ελεύθεροι.Λες και εγώ είπα ότι αν κάποιος έχει παραπάνω κιλά και είναι γκέι με ενοχλεί. Εγώ είπα το αντίστροφο. Να μην πάει να γίνει το λάθος πρότυπο, σωστό. Δεν είπα ποτέ ότι ένας άνθρωπος με παραπάνω κιλά δεν μπορεί να είναι καλά με αυτό και να φορά ό,τι θέλει. Είπα ότι μας πλασάρεται ότι αυτό είναι το νορμάλ. Δεν είναι όμως. Αν πάμε σε ένα γιατρό θα μας πει ότι η καρδιά αντέχει συγκεκριμένα κιλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να γίνουμε όλοι υπέρβαροι;»» συνέχισε. 

«Εγώ σκέφτομαι να φύγω από τη χώρα και δεν με νοιάζει, ας βυθιστούν όλοι μαζί. Λυπάμαι όμως για το μέρος που γεννήθηκε η σκέψη να έχει φθάσει σε αυτήν την κατάντια. Αν ξέρουν ποιος είναι ο ελληνικός πολιτισμός ας πάνε σε ένα μουσείο να δουν τα αγάλματα αν είναι υπέρβαρα ή όχι» είπε μεταξύ άλλων. 

Απάντηση στις δηλώσεις Κονδυλάτου έδωσε το plus size μοντέλο Κατερίνα Πεφτίτση. Μιλώντας στο Breakfast@Star, ξεκαθάρισε ότι «το πώς νιώθει κάποιος για το μέσα και το έξω του δεν αφορά κανέναν άλλο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top