Καμπουράκης: Νέα στοιχεία για την υγεία του - «Δε σηκωνόταν από τον πόνο»

Νέα επαγγελματική στέγη για τον δημοσιογράφο;

Μ. Αναστασοπούλου: «Δεν έχω προλάβει να επικοινωνήσω με τον Καμπουράκη» / Βίντεο: Alpha

Νέες πληροφορίες προκύπτουν τόσο για την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ όσο και για το επαγγελματικό του μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή λύθηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου με το κανάλι, με ανακοίνωση που έκανε αναφορά σε «λόγους υγείας». Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος φέρεται να είχε προστριβές από την αρχή της σεζόν με τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Δημήτρης Καμπουράκης: Λόγοι υγείας τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το ΟΡΕΝ

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», ο Δημήτρης Καμπουράκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής του. Όπως είπε, η αιτία αφορούσε καθαρά θέμα υγείας. Μάλιστα πολλές φορές δεν αισθανόταν καλά κατά της διάρκεια της εκπομπής του και παρέμενε καθιστός, λόγω του πόνου.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΟΡΕΝ / Eurokinissi

Δημήτρης Καμπουράκης: Νέα επαγγελματική στέγη για τον δημοσιογράφο;

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη μετακίνησή του σε άλλον τηλεπτικό σταθμό, ο ίδιος απάντησε ότι έκανε μια συνάντηση με διευθυντή σταθμού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Πάντως, πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό κανάλι για την παρουσίαση εκπομπής τα Σαββατοκύριακα.

Η ανακοίνωσή του για την αποχώρηση από το ΟΡΕΝ

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής ''Ώρα Ελλάδος''» ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top