Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτός είναι ο συνεργάτης - έκπληξη στη «Ζήνα το βράδυ»

Απόψε στις 23:00 η μεγάλη πρεμιέρα της νέας της εκπομπής

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ», σήμερα στις 23:00 στο Star, η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ηappy Day» κι έκανε αποκαλύψεις για τη νέα βραδινή εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά. 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στη Ζήνα το βράδυ θα συζητάμε χωρίς ταμπού»

«Σήμερα σηκώθηκα με ένα στρες, μ’ένα άγχος και δεν ξέρω γιατί. Είναι κάτι που ονειρεύομαι πολύ, γιατί αν πραγματικά αυτό πετύχει, θα μπορεί να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές για πολλά χρόνια. Αλήθεια το λέω, το πιστεύω… Είναι κάτι που ξεκινά δειλά δειλά και ελπίζουμε να βρει μεγάλη ανταπόκριση», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η νέα βραδινή εκπομπή της στο Star θυμίζει ιταλικά και αμερικανικά show που προβάλλονται το βράδυ. «Έχει πινελιές από διάδραση εξωτερικού, γιατί τα format του εξωτερικού έχουν μία τέτοια χροιά, συζητούν κοινωνικά ζητήματα έτσι με λίγο πιο διαδραστικό τρόπο και λίγο πιο τολμηρό. Αυτή την τόλμη αναζητούμε. Τα θέματα θα είναι πάντα επικαιρότητας, αλλά θα έχουν και πρωταγωνιστές από το κάθε θέμα της επικαιρότητας», πρόσθεσε. 

Ζήνα Κουτσελίνη: O Μάνος Σφακιανάκης θα είναι ο συνεργάτης-έκπληξη

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποιος θα είναι ο συνεργάτης- έκπληξη. «Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση… ο «στρατηγός» Μάνος Σφακιανάκης, είναι ο τρίτος συνεργάτης της εκπομπής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Θα υπάρχει μια διάδραση βραδινή, όπου θα μπαίνουμε στα ίχνη των υπόπτων και των δραστών. Xαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία. Με τιμά η παρουσία του εκεί», ανέφερε.

«Θα αναζητάμε τον δράστη πίσω από τα άδυτα του διαδικτύου. Ποιος είναι ο δράστης και πού προσπαθεί να εντοπίσει το θύμα του», είπε.

Ζήνα το βράδυ: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στο Star, με το οποίο συνεργάζεται για ένατη τηλεοπτική σεζόν. «Δεν ξέρω τι αγκαλιά έχω βρει σε αυτόν τον σταθμό και όταν τους κοιτώ στα μάτια, λέω: “εδώ θα κάτσω”, ενώ υπάρχουν κι άλλες προτάσεις», αποκάλυψε.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε επίσης πως όταν φανταζόταν τον εαυτό της μπροστά από τις κάμερες ήταν μόνο σε αυτή τη βραδινή εκπομπή. «Είμαι πιο αλέγκρα τύπισσα και όταν μου πρότειναν το μεσημεριανό, σκέφτηκα “είναι σίγουροι τι πρότειναν σε μένα;”. Πάντα όταν κάνω το μεσημεριανό δαγκώνω γλώσσα για να μην πω τίποτα… » εξομολογήθηκε.

Πάντα ήθελα να κάνω βραδινό. Όλα τα χρόνια που ήμουν στη μεσημεριανή ζώνη, στο μυαλό μου είχα ότι ήθελα να κάνω αυτή την εκπομπή

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η φετινή μου πρεμιέρα ήταν η χειρότερη στα νούμερα που έχω κάνει»

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε πως δεν την απασχολούν τόσο τα νούμερα τηλεθέασης και πως τα νούμερα στην πρεμιέρα των εκπομπών δεν προϊδεάζουν και την πορεία μιας εκπομπής. «Ποτέ η πρεμιέρα μου δεν ήταν για μένα η ιδανική που θα ήθελα. Η φετινή μου σεζόν ήταν η χειρότερα πρεμιέρα στα νούμερα που έχω κάνει. Δε με ένοιαζε. Όπως το ξέρεις, στις εκπομπές που ήμουν διευθύντρια, έλεγα “η πρεμιέρα είναι μία μέρα, έφυγε. Το θέμα είναι τι κάνουμε την άλλη μέρα”», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε:

«Όμως για να είμαι ρεαλίστρια, θα ήθελα να δω αύριο έναν ικανοποιητικό αριθμό, ώστε να νιώσουμε όλοι ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο για τη δουλειά που κάνουμε».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω αδικήσει κανέναν στην πορεία μου, γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους που θαύμαζα»

«Συνεργάστηκα μόνο με ανθρώπους που θαύμαζα, οπότε δεν μπορώ να αδικήσω κάποιον που θαυμάζω. Στη διαδρομή μου δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που δε θαύμασα για να συνεργαστώ», ανέφερε η Ζήνα.

 

 

«Για μένα δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν είπαν ευχαριστώ, αλλά άνθρωποι που δεν ένιωσαν ότι αυτό που έλεγα τη δεδομένη στιγμή το έλεγα για να πάμε παρακάτω. Αυτό που θα πω στον άλλον, πρώτα το λέω στον εαυτό μου και για μένα. Εκεί είναι η διαφορά. Θεωρώ ότι στα χρόνια που πέρασαν, μπήκαν κάτω οι βάσεις, συζητήσαμε με τους ανθρώπους. Μία από αυτές είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πολλά ακούστηκαν, πολλά έγιναν. Δεν έχει γίνει η πολυπόθητη συνάντηση, αλλά ανταλλάξαμε μηνύματα και εκείνη έχει ένα δικό της κομμάτι στο δικό της μυαλό, κι εγώ άλλα δικά μου και πολλά στο δικό μου. Άρα οι άνθρωποι είναι στιγμές που αντιλαμβάνονται αλλιώς το γεγονός από το όνειρο», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά 

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική μετακίνηση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά απέναντι από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Η Φαίη πήγε στον ΣΚΑΪ για μια συγκεκριμένη ζώνη. Όμως εκεί, δεν κούμπωσαν οι "Αταίριαστοί" απέναντι από τις Αλήθειες με τη Ζήνα. Ανάγκασαν, λοιπόν, τη Φαίη να έρθει απέναντι, πιστεύοντας ότι θα πάει καλύτερα. Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ το πρωινό. Όμως τα έχει καταφέρει κι έχει διατηρήσει το ποσοστό της. Από κει και πέρα, είναι καλύτερο αυτό που επέλεξε στη ζωή της, από ότι να κάτσει δίπλα με τον Γιώργο σε κάτι που δεν της ταίριαζε ως προς το περιεχόμενο. Στο τέλος αυτής της διετίας, η Φαίη θα βγει κερδισμένη» είπε. 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Αν κάτι με κάνει να χαμογελώ είναι η Έμμα»

Η 13χρονη κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη, Έμμα, είναι η χαρά της ζωής της. «Την καμαρώνω, δε με καμαρώνει τόσο πολύ», ανέφερε η Ζήνα και εξήγησε πως η κόρη της δεν της κάνει παράπονα, γιατί δεν της λείπει η μαμά της. 

 

«Πραγματικά δεν της λείπω γιατί τα σαββατοκύριακα είμαστε μόνο μαζί και τις καθημερινές φροντίζω να φεύγω στην ώρα μου, που το παιδί θα γυρίσει από τα αγγλικά και θα είναι εκεί, να μου πει τα μαθήματα. Νιώθει ότι θέλει να μοιραστεί την αγωνία της με τη μαμά, με τον μπαμπά… Αν κάτι με κάνει να χαμογελώ είναι η Έμμα», κατέληξε η Ζήνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top