Ζήνα Κουτσελίνη: «Στη Ζήνα το βράδυ θα συζητάμε χωρίς ταμπού»

Όσα είπε στο star.gr λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Ζήνα το βράδυ

Ζήνα το βράδυ: Δείτε το trailer της πρεμιέρας

Εδω κι εννέα τηλεοπτικές σεζόν μοιράζει απλόχερα αλήθειες μέσα από την εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα. Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 23:00, ήρθε η ώρα να δούμε τη Ζήνα Κουτσελίνη... αλλιώς, πιο βραδινή, πιο ελεύθερη και χωρίς φίλτρα, με την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Ζήνα το βράδυ: Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Star

Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρει στο Star.gr τις σκέψεις της για τη νέα της εκπομπή. Ανυπομονεί να ξεκινήσει, όπως κι εμείς! 

Τι διαφορετικό θα έχει η Ζήνα το βράδυ από τη Ζήνα το μεσημέρι; 

Η Ζήνα είναι ο ίδιος άνθρωπος και μεσημέρι και βράδυ, και πρωί και απόγευμα! Το βράδυ, όμως, μπορείς να μιλάς αναλυτικότερα, χωρίς να δεσμεύεσαι από την ώρα. Εννέα σεζόν τώρα στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα υπάρχουν ζητήματα της κοινωνίας που συζητήσαμε, αλλά δεν μπήκαμε στο βάθος της αλήθειας. Δεν μπήκαμε στο μεδούλι, γιατί δεν τον επέτρεπε η ώρα. Η σκληρή πραγματικότητα ξεπερνάει τη σήμανση της ώρας κι αυτό δυσκόλευε τον διάλογο. Θα λέμε όσα συζητάμε στην παρέα με την ελευθερία της γνώμης μας χωρίς ωραιοποίηση… χωρίς ταμπού, αλλά με τόλμη.  

Ζήνα το βράδυ: Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 23:00 στο Star

Ζήνα το βράδυ: Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 23:00 στο Star

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη υπόθεση που έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση; Μια ιστορία δηλαδή που σε έβαλε σε σκέψη για το late night; 

Υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις που δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε για τη σκληρή πραγματικότητα! Σταματήσαμε εκεί που θα γράφαμε την έκθεση στην πρώτη Γυμνασίου, πηγαίνοντας, όμως, ακόμη στο Δημοτικό. Τώρα μπορούμε να συζητάμε γράφοντας έκθεση για Πανελλήνιες, ζώντας στην «κόλαση» αλλά και τον «παράδεισο» της κοινωνίας μας. 

Ζήνα το βράδυ: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Γιατί επέλεξες να κάνεις πάλι ζωντανή εκπομπή, ενώ θα μπορούσε να είναι μαγνητοσκοπημένη; 

Αυτή η εκπομπή δε θα μπορούσε να είναι μαγνητοσκοπημένη παρά μόνο ολοζώντανη, καθώς κάθε λεπτό μπορεί να ανατραπεί η ισορροπία του θέματος. Η αλήθεια είναι πως είμαι των ζωντανών προγραμμάτων κι ως παρουσιάστρια, αλλά κι ως διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος παλιότερα! Αγαπώ το απρόοπτο… το εδώ και τώρα!  

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για τη Ζήνα το βράδυ; 

Μμμ! Οι στενοί μου συνεργάτες ταυτόχρονα με τον σύζυγο μου και την κόρη μου! Έχοντας πάντα στο μυαλό μου και αυτή μου η προσπάθεια να έχει ευλογία Θεού. 
 
Η Έμμα τι λέει που η μαμά θα δουλεύει περισσότερο; Παραπονιέται ή καμαρώνει; 

Η κόρη μας είναι τελειομανής! Οπότε μας ασκεί κριτική, μας διορθώνει, αλλά και μας σέβεται. Μας μιλά με επιχειρήματα, βάζοντας και τη δική της βάση στα δικά μας δεδομένα. Έχουμε σχέση αλληλοσεβασμού στα θέλω μας εκατέρωθεν.

Η εκπομπή ΖΗΝΑ το βράδυ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 23:00 στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top