Μπήκε στη Φάρμα λίγες ημέρες μετά την έναρξή της κι έφερε τα πάνω-κάτω.
Αποχώρηση - βόμβα στη Φάρμα: Ποιος παίκτης έφυγε οικειοθελώς;
Ο λόγος για τον Χρήστο Μέξη, που μετά την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης κι αφού κατάφερε να νικήσει τον Γιώργο Τσάμη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς.
Το πρωί της Τρίτης ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες του.
Φάρμα: Ο Χρήστος δήλωσε ότι θα φύγει οικειοθελώς, αλλά το πήρε πίσω!
«Είχα πάρει την απόφασή μου κι ήθελα να φύγω. Δεν το μετάνιωσα που αποχώρησα οικειοθελώς, αντιθέτως χάρηκα που βγήκα», είπε αρχικά «Δεν μπορούσα να προσποιηθώ, να είμαι κάποιος άλλος, όταν με ενοχλούσε κάτι το έλεγα». πρόσθεσε για την απόφασή του να αποχωρήσει. «Υπήρχαν συμπαίκτες που κυνηγούσαν τις κάμερες», είπε στη συνέχεια.
Μάλιστα, για εκείνον μίλησε κι η σύντροφός του, η Ελένη. «Ο Χρήστος που είναι έξω ήταν και μέσα... », είπε για εκείνον που τόνισε πόσο της έλειψε όσο ήταν στη Φάρμα, ενώ την ενόχλησαν τα σχόλια του Γιώργου Γιαννακίδη για την οικογένεια του συντρόφου της.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.