Οι new entries αλλά και μια αναπάντεχη επιστροφή αναστατώνουν τη Φάρμα!

Μη χάσετε τη Δευτέρα 23/10 στις 21:00 στο 17ο επεισόδιο

Δείτε το trailer του 17ου επεισοδίου της Φάρμας

Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη μονομαχία του αχυρώνα, όπου ο Χρήστος Μέξης κατάφερε να υπερισχύσει κι ο Γιώργος Τσάμης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Φάρμα.  

Κάποιοι από τη γαλάζια ομάδα ξυπνούν ευδιάθετοι, μετά την αποχώρηση του Γιώργου, ενώ σε κάποιους άλλους έχει στοιχίσει η απουσία του. Η Νάσια Ευαγγελάτου και η Ρούλα Γιαννιώτη αναλαμβάνουν τις μαγειρικές υποχρεώσεις της σκηνής. Στο γράμμα του, ο Γιώργος Τσάμης αφήνει νέο αρχηγό και κανείς δεν εντυπωσιάζεται με την επιλογή του, ενώ παράλληλα ο Γιώργος Γιαννούλας είναι ενθουσιασμένος, που απελευθερώνεται, επιτέλους, από το βάρος της αρχηγίας.  

Φάρμα: Ο Γιώργος Τσάμης είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Έβαλε τα κλάματα!

Οι «Γαλάζιοι» συζητούν όλοι μαζί για το μοίρασμα των εργασιών και θέλουν μια νέα αρχή για την ομάδα, μετά τις εντάσεις που προηγήθηκαν. Στην πράσινη ομάδα, ο Νίκος Παρλάντζας φτιάχνει τυρί και συζητά με τον Άλκη Λαδά το ενδεχόμενο να ανταλλάσσουν το τυρί με τα αβγά της αντίπαλης ομάδας.

Ο επιστάτης της Φάρμας, Μάνθος Πισιμίσης

Ο επιστάτης της Φάρμας, Μάνθος Πισιμίσης

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τις δύο ομάδες και τους κάνει μια σειρά παρατηρήσεων για το στάβλο αλλά και το μποστάνι. Στη συνέχεια  τους δίνει τέσσερις μεγάλους κορμούς, ώστε να τους κόψουν και να τους χρησιμοποιήσουν από κοινού. 

Το επόμενο πρωί οι παίκτες δέχονται μια αναπάντεχη επίσκεψη και μαθαίνουν ότι για έναν από αυτούς το ταξίδι της «Φάρμας» τελειώνει πρόωρα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε υποσχεθεί στους παίκτες ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει ανατροπές και κρατάει την υπόσχεση του. Ο Γιώργος Τσάμης επιστρέφει, νέοι παίκτες εισέρχονται στη «Φάρμα» κι όλα αλλάζουν ξανά! Οι ομάδες αναδιαμορφώνονται κι οι παίκτες έχουν, για μια τελευταία φορά, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το σπίτι. 

Φάρμα: Ο Χρήστος δήλωσε ότι θα φύγει οικειοθελώς, αλλά το πήρε πίσω!

Η 1η δοκιμασία, για τη διεκδίκηση του σπιτιού, ξεκινά και το όνομα αυτής είναι «Βουκολική Τρίλιζα». Οι παίκτες αγωνίζονται ατομικά κι ο στόχος τους είναι να κυλήσουν βαρέλια, περνώντας μία πίστα με εμπόδια και στη συνέχεια να δημιουργήσουν με αυτά μια τρίλιζα. Η ομάδα που θα καταφέρει να δημιουργήσει τρεις φορές τρίλιζα, θα είναι αυτή που θα πάρει τον πρώτο πόντο και θα βρεθεί πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή της στο σπίτι

Μετά την αναδιάρθρωση των ομάδων κάποιοι παίκτες αναγκάζονται να μετακομίσουν. Οι νέοι παίκτες φαίνεται να προσαρμόζονται γρήγορα στη συνθήκη της Φάρμας κι η βραδιά κλείνει με γέλια και τις δύο ομάδες παρέα στη σκηνή.  

Φάρμα: Θα παραμείνουν 14 οι... Φάρμερς;

Φάρμα: Θα παραμείνουν 14 οι... Φάρμερς;

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top