Fame Story: Δίχασε η ερμηνεία του Δημήτρη που θύμισε έντονα Παντελίδη

Η δυσαρέσκεια του Light για τον νεαρό διαγωνιζόμενο

Δείτε την εμφάνιση του Δημήτρη στο Fame Story

Ένας χωρισμός ήταν εκείνος που ώθησε τον 19χρονο Δημήτρης να ερμηνεύσει ένα τραγούδι αφιερωμένο στην πρώην σύντροφό του. Πρόκειται για το Παραμυθιάζομαι του Παντελή Παντελίδη ερμήνευσε ο Δημήτρης μέσα από την ψυχή κι έκανε... εντύπωση!

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Η φωνή σου είναι λίγο άγουρη αλλά θέλει δουλειά. Εδώ είμαστε για να το δουλέψουμε. Είναι θολό το τοπίο για το αν θα είναι στην Ακαδημία». 

«Εμένα δε μου κάνεις από τους τύπους που σε χωρίζουν. Χωρίζεις εσύ και θες να κάνεις τον πόνο σου τραγούδι. Μόλις άνοιξες το στόμα σου λέω “αποκλείεται αυτή η φωνή να βγαίνει από σένα”. Μου θύμισε πολύ τον Παντελή γιατί τον έχεις μελετήσει. Θέλω να σε ξανακούσω. Μου άρεσες αλλά θέλω να δω αν αυτό είναι η δική σου χροιά ή προσπάθησες να μιμηθείς αυτό που άκουσες από τον Παντελή», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα. 

Ο Light από την πλευρά του, είπε: «Είμαι πολύ σκεπτικός. Εγώ θα είμαι ο κακός σε αυτή την υπόθεση. Δεν είδα Δημήτρη αλλά Παντελίδη. Καρναβαλιώτικη… Μιμούταν τον Παντελή κακώς! Δε θέλω να σε ρίξω σε καμία περίπτωση. Δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Θα ήθελα την επόμενη φορά να σε δω σε κάτι άλλο πιο δικό σου. Νιώθω ότι έχει έναν μεγάλο θαυμασμό στον Παντελή και καλά κάνει. Θα ήθελα να μην μιμηθεί κάποιον άλλον». 

«Εγώ σε είδα να το γουστάρεις. Έχεις κάθε δικαίωμα να αγαπήσεις όποιον τραγουδιστή θέλεις. Ο καθένας έχει μια δική του άποψη. Όντως είχες μια έφεση να τραγουδήσεις σαν τον Παντελή αλλά έχεις πολλά να δώσεις», κατέληξε ο Αντώνης Ρεμός.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top