Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στην πρεμιέρα της εκπομπής της

«Πλημμύρισε» από μπουκέτα λουλουδιών το πλατό

Αυλαία σήμερα για την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέφει μετά την καλοκαιρινή παύση πιο ανανεωμένη από ποτέ. 

«Είχα φτάσει στο δεν πάει άλλο!»: Η Χρηστίδου για την απώλεια των κιλών

Μαυρισμένη, αδυνατισμένη και φορώντας ένα πορτοκαλί maxi φόρεμα με καυτό σκίσιμο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, έχοντας στο πλευρό της τους… παλιούς Παύλο Σταματόπουλο και Νίκο Συρίγο, αλλά και την καινούργια Βάλια Χατζηθεοδώρου. 

 

 

«Καλημέρα! Καλή σεζόν να έχουμε! Χαρούμενη! Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να πίνουμε μαζί σας το καφεδάκι μας τα Σαββατοκύριακα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Για 6η χρονιά, μπορούμε να το κάνουμε για χρόνια αυτό. Είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, για όσο καιρό μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, έτσι λίγο διαμορφώνεται. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Η παρουσιάστρια έλαβε επίσης και αρκετές ανθοδέσμες για το καλό ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν, τόσο από τον Νίκο Κοκλώνη, όσο και από την οικογένειά της. 

 

 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ok! μίλησε για την απώλεια των περιττών κιλών και την ανανεωμένη εμφάνισή της. 

Γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εκπλήξεις συνεργατών και φίλων!

«Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο δεν πάει άλλο σε πολλά επίπεδα κι έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου. Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα κι απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλος μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε:

 

 

«Η προηγούμενη εικόνα μου δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… Με ενοχλούσε όμως πρακτικά που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου». 

Σίσσυ Χρηστίδου: Φανερά αδυνατισμένη λίγο πριν από την πρεμιέρα της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη διατροφή που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας ότι το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες. 

«Αν το πάρω απόφαση μετά δε δυσκολεύομαι. Επειδή είχα πάντα αυτές τις μάχες με τα κιλά, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει που γίνεται ακόμα θέμα στις συνεντεύξεις και δίνει τίτλους στα sites. Με προβληματίζει το μήνυμα που περνάει στα νέα παιδιά, έχει αλλάξει η εποχή. Το καταλαβαίνω γιατί το κάνετε, είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει και πουλάει, και στα δικά μου social το βλέπω», τόνισε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top