Ένταση στο «Καλοκαίρι #Yes» με την ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον W. Smith

Ο τραγουδιστής σχολίασε το viral χαστούκι του ηθοποιού στον Chris Rock

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στην περσινή τελετή των Όσκαρ, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τους συνεργάτες του στη σημερινή εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

Γουίλ Σμιθ: Κι όμως βραβεύτηκε από τους κριτικούς 1 χρόνο μετά το χαστούκι!

Η αρχή έγινε από την προβολή ενός βίντεο, που μιλούσε για τη μάχη της συζύγου του Αμερικανού ηθοποιού Jada Pinkett Smith με την αλωπεκία. Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάστηκε από την πρωινή εκπομπή του OPEN με τον Τριαντάφυλλο να δικαιολογεί στη συνέχεια τον Will Smith που χαστούκισε τον γνωστό κωμικό, λέγοντας πως ήθελε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του.

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στην περσινή απομονή των βραβείων Όσκαρ/ Φωτογραφία AP Images (Chris Pizzello)

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στην περσινή απομονή των βραβείων Όσκαρ/ Φωτογραφία AP Images (Chris Pizzello)

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Βγαίνουν ξανά τα μαλλιά της μετά την αλωπεκία

«Καλά, ο άλλος έκανε πλάκα με τα μαλλιά της γυναίκας, είναι δυνατόν; Και πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε φίλε και λίγο ήτανε. Τι λες ρε, σοβαρά;», είπε ο τραγουδιστής, προκαλώντας την αντίδραση των συνεργατών του.

«Όλες οι μορφές βίας είναι κατακριτέες. Όταν είσαι ηθοποιός τέτοιο βεληνεκούς δεν σηκώνεις να απλώσεις χέρι», τόνισε ο Γιάννης Μπούτος.

«Όχι Γιάννη, οποιοσδήποτε και να είσαι, όποιος κι αν είσαι, δεν έχεις το δικαίωμα να σηκώσεις χέρι. Μπορείς να σηκωθείς να πεις ό,τι έχεις να πεις, μπροστά σε τόσο κόσμο», ξεκαθάρισε με τη σειρά της η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Τριαντάφυλλος μένοντας πιστός στην άποψή του συμπλήρωσε: «Είσαι λάθος τώρα. Κατακρίνεις την βία, όταν ο άλλος κάθεται ήρεμα με την γυναίκα του που έχει πρόβλημα υγείας κι εσύ την ειρωνεύεσαι… Θα κάτσω εγώ να δω εσένα να κατακρίνεις την γυναίκα μου, χωρίς να κάνω κάτι; Αυτά που λες τώρα είναι τρελά πράγματα».

Η ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Will Smith που έφερε αναστάτωση στο πλατό του «Καλοκαίρι #Yes»

Η ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Will Smith που έφερε αναστάτωση στο πλατό του «Καλοκαίρι #Yes»

«Έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε χέρι. Το καταλαβαίνω, αλλά ποιος θα φταίει μετά; Χάνεις το δίκιο σου αν σηκώσεις χέρι», είπε η Μαριάντα Πιερίδη κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top