Κατερίνα Καινούργιου για γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Ήταν η πιο όμορφη νύφη»

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον γάμο του ζευγαριού

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν το Σάββατο στην Αίγινα, σε μια παραμυθένια τελετή δίπλα στη θάλασσα!

Η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη της νύφης, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», μίλησε για τον γάμο του ζευγαριού. Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την πιο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή της Μαριλούς Κόζαρη.

«Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Η καλύτερη φίλη μου, η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Πάνο Μουζουράκη. Το προετοιμάζαμε αρκετό καιρό όλες οι φίλες. Φυσικά την ρώτησα να τραβήξω μερικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης για την εκπομπή και μου είπε εννοείται, κανένα θέμα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου, τόσο απλός και ταυτόχρονα ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι. Έβλεπες ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, αγαπημένο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας» είπε η παρουσιάστρια και πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Οι κουμπάροι ήταν πέντε, οι δύο κολλητές της Μαριλού και τρεις άντρες από τη μεριά του Πάνου Μουζουράκη. Έβλεπες δύο ανθρώπους που πραγματικά έχουν ερωτευτεί να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει. Ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχω δει» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήρα κρυφά τα κουφέτα του γάμου για να δω ποιον θα παντρευτώ»

Η παρουσιάστρια έκανε και μια προσωπική εξομολόγηση. Παραδέχθηκε ότι «έκλεψε» τα κουφέτα από τον γαμήλιο δίσκο, προκειμένου να δει ποιον θα παντρευτεί.

«Να σας πω κάτι να γελάσετε; Την ώρα που γινόταν το μυστήριο μου είχε πει μία πολύ καλή μου φίλη: να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο και θα τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου για να δεις ποιον θα παντρευτείς. Μη σου τα δώσουν στο τέλος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι λοιπόν με τη φίλη μου τη Φιόνα και της λέω: τον πηγαίνουν μέσα τον δίσκο, θα μπω στο ιερό να τα πάρω. Και ξαφνικά με βλέπουν την ώρα του μυστηρίου η Μαριλού με τον Πάνο και απόρησαν. Δεν μπήκα μέσα το ιερό, ήταν ακριβώς απ’ έξω», πρόσθεσε.

«Με βλέπει ο άλλος παπάς που ήταν μέσα και με ρωτάει: τι κάνεις; Του λέω: θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα. Τα παίρνω και τα βάζω στην τσάντα μου».

«Το βράδυ γυρίζουμε σπίτι με τον αδελφό μου, ξεχνιέμαι και με παίρνει ο ύπνος. Είδα τον Κοκλώνη στον ύπνο μου, ξύπνησα αγχωμένη και λέω: Θεέ μου, είδα τον Κοκλώνη, άρα σημαίνει ότι θα καταλήξω εκεί. Μετά θυμάμαι ότι πάνω στον χαμό είχα ξεχάσει να βάλω τα κουφέτα και τα έβαλα χθες. Είδα τη Φιόνα, την άλλη μου φίλη», είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top