Χριστοπούλου για Λιάγκα: «Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη... δεν ήθελε να πει λέξη!

Για τη συνεργασία τους με τη Φαίη Σκορδά μίλησαν η Έλενα Χριστοπούλου κι η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά

Σε ερώτηση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το μέλλον της συνεργασίας τους, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι νωρίς... Φυσικά κι είμαι θετική στο να παραμείνω στην εκπομπή». 

Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι και του χρόνου στο πάνελ της Φαίης Σκορδά;

Για τις μπηχτές που πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Φαίη Σκορδά, σχολίασε: «Το παρακολούθησα, όλα τα παρακολουθώ και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δε θα πάρω θέση δημοσίως για αυτό. Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και για αυτά που κάνει». 

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Πρωινό μας

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Πρωινό μας

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δε γνωρίζει τίποτα για τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και τις πιθανότητες το Πρωινό μας δίνει ραντεβού σε νέα ώρα από την επόμενη σεζόν.  

Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Ντρέπεται για κάτι που ντρεπόμασταν εμείς»

«Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό και λέμε συνέχεια το ίδιο. Δεν είναι δική μου ευθύνη κι επιλογή τι θα γίνει. Θα το αποφασίσει η Φαίη με το κανάλι κι εγώ -αν μπορέσω- θα ακολουθήσω», ξεκαθάρισε η Έλενα Χριστοπούλου.   

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη περιορίστηκε στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη περιορίστηκε στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες

Από την άλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν ήταν και τόσο... λαλίστατη. «Δε θα σας πω λέξη για το τι θα κάνω του χρόνου!», απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε ότι αγαπάει πολύ τη Φαίη Σκορδά..

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top