MasterChef 2023 Μότο Μότο: «Δε θα ξαναδούλευα με τον Πορφύρη και την Μπέη»

Ο Νίκος μίλησε για τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής

Δείτε όσα είπε ο Μότο Μότο στο Breakfast@Star

Ο Νίκος Κοντός, ο γνωστός σε όλους μας Μότο Μότο, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 2023, ένα βήμα πριν την τελική οκτάδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Μότο Μότο μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Ο 21χρονος διαγωνιζόμενος δεν έπεισε τους τρεις κριτές με τα πιάτα που ετοίμασε και κλήθηκε να αφήσει την ποδιά του, αποχωρώντας από το σπίτι του MasterChef.

«Αισθάνομαι τέλεια, πραγματικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, έμαθα πάρα πολλά. Αγάπησα τη μαγειρική πολύ παραπάνω, με βοήθησε κι ο Άγγελος να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα μέχρι εδώ», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μότο Μότο κατά την αποχώρησή του.

Ο Μότο Μότο συγκινήθηκε πολύ κατά την αποχώρησή του από το MasterChef 2023

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία του στο παιχνίδι, σχολιάζοντας την πορεία του και τη συμβίωσή του με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Η αλήθεια είναι ότι έκατσα και διάβασα τα σχόλια που γράφτηκαν. Σίγουρα με πείραξαν στην αρχή, όμως ήμουν ο εαυτός μου. Καλύτερα να μετανιώνουμε για πράγματα που δεν έχουμε κάνει. Νομίζω ότι ήμουν αυθόρμητος και αυθεντικός, αυτό μετράει», δήλωσε αρχικά.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε και δεν πέρασε στην τελική 8άδα;

«Σίγουρα σε καταστάσεις πίεσης κι ανταγωνισμού λες πράγματα πιο επιθετικά ή αμυντικά. Όλοι κρατάμε μία στάση. Το αν είπα δυο πράγματα παραπάνω δε σημαίνει ότι έχω κάτι με τα παιδιά» συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκε με τον Θόδωρα αμέσως μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

«Δε θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που ξέρω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση. Με τον Γιώργο Πορφύρη και τη Μαρία Μπέη δεν ξέρω αν θα δεχόμουν να συνεργαστώ, υπήρχε ένας έντονος ανταγωνισμός. Δεν κρατάω κακία όμως, όλα καλά», ξεκαθάρισε στην πρωινή εκπομπή του Star ο Νίκος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top