Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Μότο Μότο μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Τι είπε για τους κριτές και τους φίλους που έκανε στον διαγωνισμό

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «πείραζε» συχνά τον Μότο Μότο στην κουζίνα του MasterChef 2023

Όπως είδαμε στο επεισόδιο του MasterChef 2023 το βράδυ της Τρίτης, ο Μότο Μότο, κατά κόσμον Νίκος Κοντός, μονομάχησε απέναντι στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Δημήτρη Πολιτάκη σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του σεφ Μιχάλη Μάρθα.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε και δεν πέρασε στην τελική 8άδα;

Τελικά, ο Μότο Μότο είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια κι αποχώρησε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον χαρακτήρισε ως τον παίκτη με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο φετινό MasterChef.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησε και όσα έμαθε μέσα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

MasterChef 2023 Μότο Μότο: «Δε θα ξαναδούλευα με τον Πορφύρη και τη Μπέη»

Ο Μότο Μότο αγκαλιά με τη μαμά του στην κουζίνα του MasterChef 2023

Ο Μότο Μότο αγκαλιά με τη μαμά του στην κουζίνα του MasterChef 2023

«Και κάπου εδώ ένα μαγειρικό ταξίδι τελειώνει. Αρχίζει όμως ένα άλλο και αυτό θα διαρκέσει πολύ. Μπαίνοντας στο MasterChef δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να εξελιχθώ τόσο πολύ μαγειρικά και θα αποκτήσω τόσες γνώσεις. Ένα ακόμη που δεν περίμενα είναι να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους με τους οποίος δέθηκα και έγιναν κομμάτι της ζωής μου. Οι άνθρωποι αυτοί με βοήθησαν στο να αγαπήσω την μαγειρική ακόμη περισσότερο και να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος κάτι που μόνο άτομα που σε αγαπάνε πραγματικά το κάνουν αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννιδη που πίστεψαν σε έμενα και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους αποδείξω ότι αξίζω να βρεθώ στο MasterChef. 

MasterChef 2023: Ο Μότο Μότο ευχαρίστησε τον εαυτό του για όσα έχει κάνει

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον Αλέξανδρο Χαλαραμπόπουλο που μας μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του κι είχε όλη την όρεξη και τη θέληση να μας διδάξει πολλά πράγματα κάτι που είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιήσω το όνειρο μου κι αυτοί είναι όλη η παράγωγαρα του MasterChef και του καταπληκτικού σκηνοθέτη μας και της ομάδας του Κώστα Τριπύλα. Αυτό ήταν παιδιά το ευχαριστώ είναι λίγο για όλους πλέον βγαίνω δυνατός και γεμάτος εφόδια να ξεκινήσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τα φιλιά μου, ο Μότο Μότο», ανέφερε και μοιράστηκε φωτογραφικές στιγμές από το παιχνίδι.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2023

Στη συνέχεια πόσταρε και φωτογραφίες με τους φίλους που έκανε μέσα στον διαγωνισμό, σχολιάζοντας: «"Φίλοι" μια λέξη τόσο μικρή αλλά με τεράστιο βάθος και αξία . Αυτοί οι άνθρωποι με στήριξαν, με βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές, ήταν εκεί όταν τους χρειαζόμουν, μου έμαθαν να αγαπω την μαγειρική και να γίνω καλύτερος με το να με συμβουλεύουν και να μου μοιράζουν τις γνώσεις τους. Τι να πω για αυτά τα παιδιά . Ο Άγγελος μου είπε μια φράση όταν με είδε "εις το επανιδείν" αυτή η φράση με στιγμάτισε ήταν πάντα δίπλα μου όταν τον χρειαζόμουν κι ήταν το στήριγμα μου. Ο Θόδωρας που όταν δεν ήμουν καλά ήταν αυτός που μου έφτιαχνε τη διάθεση με το χιούμορ του κι ένιωθα πραγματικά ευτυχισμένος. Η Στέλλα που μοιράστηκα τα πάντα μαζί της και ήταν σαν την αδερφή μου μέσα στον διαγωνισμό. Ο Αλέξανδρος που από εκείνον άκουσα απίθανες ιστορίες που μου έδωσαν κουράγιο και θάρρος και μη σταματάω να ονειρεύομαι και να ρισκάρω. Και ο Νικολαράς που μου έμαθε πολλά μαγειρικά αλλά και προσωπικά πράγματα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και νομίζω πως είστε ότι πιο σημαντικό μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Σας αγαπω και μωράκια τώρα αρχίζει το καλό...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top