Νέγκα: Το ειρωνικό σχόλιο για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη

«Α καλά εντάξει, μας δουλεύει...», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Breakfast@Star

Την άποψή της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν εξέφρασε η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τη στήλη του Breakfast@Star «Στο κοντρόλ» με τη Μαίρη Αργυριάδου. 

Συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δήλωσε «Δεν είναι πανελίστας ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι κάτι άλλο...το έκανε για πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι ένας άλλος ρόλος αυτός, που είναι διαφορετικός από αυτόν, στον οποίο τον είχαμε συνηθίσει. Θα τον έβλεπα σε κάτι άλλο».

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε στη συνέχεια τις φήμες περί τελευταίας χρονιάς του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση.

«Α καλά εντάξει εδώ και 100 χρόνια...όχι όχι εγώ θέλω να μεγαλώσουμε εμείς πάρα πολύ να μένει ο Παπαδάκης ίδιος και να λέει παιδιά είναι η τελευταία μου χρονιά, είναι η τελευταία μου χρονιά. Δηλαδή πιστεύω ότι μας δουλεύει».

Η ίδια έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, σημειώνοντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της πως «όταν δύο άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με το να χωρίσουν λύνουν το πρόβλημά τους».

Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα μετά από πέντε χρόνια γάμου

Η Αθηναΐς Νέγκα στο Breakfast@Star

Η Αθηναΐς Νέγκα στο Breakfast@Star

Η Αθηναΐς Νέγκα για το διαζύγιό της: «Το δημοσιοποίησα για να ξεμπερδεύω!»

Θυμίζουμε πως η Αθηναΐς Νέγκα χώρισε αθόρυβα με τον σύζυγό της, Γιάννη, μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση μιας κόρης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top