Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα μετά από πέντε χρόνια γάμου

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Αθηναΐς Νέγκα: Βίντεο για τον χωρισμό της Αθηναϊδας Νέγκα από το «Breakfast@star»

Μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού η Αθηναΐς Νέγκα και ο σύζυγός της, Γιάννης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αθηναΐς Νέγκα: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Γιάννη!

Η ραδιοφωνική παραγωγός το ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/10), μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega

Ανέβασε μια φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική γήρανση τους δεν οφείλεται στον χρόνο αλλά στις γνωστές μαλ@κίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό, γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα.
Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός, παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.
Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega

O γάμος, η διαφορά ηλικίας και η κόρη τους, Φοίβη

Η Αθηναϊς Νέγκα και ο αγαπημένος της, Γιάννης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2017 κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός με μία φωτογραφία ντυμένη νύφη, γράφοντας με χιούμορ: «Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω, διακρίνεται χιπστεροσύζυγος».

Έναν χρόνο αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Φοίβη, και επισφράγισε με τον καλύτερο χρόνο την ευτυχία τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega


Αρκετές φορές στο παρελθόν η Αθηναϊς είχε αναφερθεί και στη διαφορά ηλικίας που είχαν, καθώς ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερή του. 

Η Αθηναΐς Νέγκα αγχώνεται για τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύζυγό της

«Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου», δήλωσε ίδια στο παρελθόν, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram "τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή».

Να θυμίσουμε πως η Αθηναΐς έχει ήδη μία κόρη, από προηγούμενο γάμο με τον Χάρη Ζαχαριά, η οποία σήμερα είναι 12 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top