Η Αθηναΐς Νέγκα αγχώνεται για τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύζυγό της

Η δήλωση της δημοσιογράφου που θα συζητηθεί!

Στην κάμερα της εκπομπής Ελένη μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή

Αθηναΐς Νέγκα: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

O λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα που αναφερόμενη αρχικά στη λεύκη που την ταλαιπωρεί, είπε: «Με πείραζε η λεύκη. Ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν αν έχεις καεί. Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα "Έχετε λεύκη;" και "Ο άντρας σας είναι νεότερος;". Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα».

Η Αθηναΐς Νέγκα ασχολείται εδώ και χρόνια με τα ερτζιανά!

Πριν από την τηλεόραση η Αθηναΐς Νέγκα ασχολείται εδώ και χρόνια με τα ερτζιανά!

«Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου», δήλωσε ίδια στο παρελθόν, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram "τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40 κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου». 

Αθηναΐς Νέγκα: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Γιάννη!

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην πορεία της στην τηλεόραση: «Αν είχα κανάλι θα το είχα με τη Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, με πολύ συγκεκριμένες φίρμες κι εδραιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες. Προσπάθησα άτσαλα να μπω στο καλούπι της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να είμαι πετυχημένη στην ελληνική τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω νούμερα. Αν πίστευα ότι ταιριάζω, θα είχα γίνει ξανθιά. Όταν έχεις κάνει τηλεόραση και μετά σταματάς, ο κόσμος σε ρωτάει συνέχεια "Πού χάθηκες;". Σε παίρνει η μπάλα, αισθάνεσαι άσχημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top