Αθηναΐς Νέγκα: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Η γνωστή δημοσιογράφος κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλο

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε on camera ο Λάκης Λαζόπουλος

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση

Στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του την περασμένη Δευτέρα, ο Λάκης Λαζόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πήρε το μέρος του ηθοποιού λέγοντας πως κι εκείνος δεν μπορεί να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς»

Η Αθηναΐδα Νέγκα τοποθετήθηκε επί του θέματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αφήνοντας «αιχμές» για τους δυο ηθοποιούς.

Νέγκα εναντίον Βούλγαρη: Το ζεϊμπέκικο και τα κρούσματα της οργής!

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;», ήταν το μήνυμα που έγραψε στην ανάρτησή της συγκεκριμένα. 

 

 

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη, Βάνα Μπάρμπα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νίκος Αναδιώτης

Μετά τον Λάκη Λαζόπουλο και η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται να επικροτεί την απόφαση του Άρη Σερβετάλη. 

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Η τέχνη είναι πιο πάνω και από την πολιτική. Σαφώς και να τηρούμαι τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον όταν στην τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπούνε μέσα και ποιοι όχι. Γιατί στο θέατρο αυτή η διαφοροποίηση; Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη, γιατί συμφωνώ μαζί του.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι δεν πρέπει να μείνουν χωρίς χρήματα οι άνθρωποι που εργάζονταν εκεί. Αυτό είναι τραγικό. Αν μπορεί να τους καλύψει, χίλια μπράβο», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Υπέρ του γνωστού ηθοποιού τάχθηκαν και οι συνάδελφοί του Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νίκος Αναδιώτης. 

«Είναι πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός», είπε από τη μία η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Ο Άρης Σερβετάλης παίρνει έπαινο από μένα», ανέφερε από την άλλη ο Νίκος Αναδιώτης. 

Δημήτρης Πιατάς κατά Άρη Σερβετάλη: «Μπερδεύει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πιατά μπροστά στις κάμερες, ο οποίος καταδίκασε τέτοιου είδους πρακτικές λέγοντας ότι ο Άρης Σερβετάλης «έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο».

«Ομολογώ ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο. Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top