Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση

Τι έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram

Τη δική του μακροσκελή απάντηση έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram o ηθοποιός Άρης Σερβετάλης σχετικά με τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε την παράσταση «Ρινόκερος», που πρωταγωνιστούσε. 

Σερβετάλης: Έφυγε από παράσταση για να μην παίζει μόνο για εμβολιασμένους

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός τονίζει: «Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση.

Άρης Σερβετάλης: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος»

Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους. (…) Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top