IQ 160: Η δολοφονία μιας αθλήτριας θα κερδίσει το ενδιαφέρον της Πηνελόπης

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς IQ 160 η Πηνελόπη ενοχλείται από την ψυχρότητα που της δείχνει ο Καλατζής, καθώς ερευνούν την καινούρια υπόθεση.

Δείτε τα επεισόδια του IQ 160 

Μια νεαρή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ έχει πέσει θύμα θανατηφόρου τροχαίου. Δεν πρόκειται για δυστύχημα, καθώς το θύμα έχει χτυπηθεί από το δικό της αυτοκίνητο! Η μόνη μάρτυρας είναι μια τυφλή κοπέλα, η οποία καταθέτει τα στοιχεία που εντόπισε με τις υπόλοιπες αισθήσεις της. Παρόλα αυτά, η υπόθεση μοιάζει να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Η Δάφνη βρίσκει ένα ακόμη θύμα, έναν ντι-τζέι, ο οποίος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, πριν από τρεις μήνες. Προσπαθώντας να βρουν τη σύνδεση ανάμεσα στα δυο θύματα, η Πηνελόπη και ο Αργύρης, ανακαλύπτουν ότι ο δολοφόνος τους είχε παρασύρει και τους δύο σε συνάντηση, στέλνοντάς τους τη φωτογραφία μιας εκκλησίας.

Η έρευνα θα ξεσκεπάσει μια τραγική ιστορία εκδίκησης και ο δράστης θα συλληφθεί. Στο μεταξύ, η απόμακρη στάση του Αργύρη έχει οδηγήσει την Πηνελόπη σε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, τον Λαυρέντη….
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top