MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπέη

Δείτε την αντίδραση της Μαρίας Μπέη

Μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής περίμενε απόψε τους διαγωνιζόμενους παίκτες του MasterChef.

Η Μαρία Λαζαρίδου και η Δημήτρης Μπέλλος διαγωνίστηκαν στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο με φιλέτο μπακαλιάρου, πουρέ από κρεμμύδι και φύτρες βρώσιμων λουλουδιών.

Η Μαρία Μπέη, που παρακολουθούσε τη δοκιμασία από τον εξώστη, ενθάρρυνε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας τον σύντροφό της, Δημήτρη, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της προς το πρόσωπό του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», τόνισε.

«Θα κλάψω τώρα… θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε κλείνοντας η Μαρία Μπέη.

Οι τρεις κριτές του παιχνιδιού μαζί με τις guest chefs, Ηλέκτρα Ρήγκου και Ελένη Σαράντη, αξιολόγησαν τα πιάτα των δύο διαγωνιζόμενων, δίνοντας συνολικά 29 βαθμούς στη Μαρία Λαζαρίδου και μόλις 22 στον Δημήτρη Μπέλλο, οδηγώντας τον στην αποχώρηση.

«Με τον Δημήτρη είχα μία πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα υπήρξε κάποια στιγμή μία ένταση, γιατί είχε μία λάθος εντύπωση για μένα. Παρ’ όλα αυτά τον συμπαθώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο, θα λείψει σίγουρα από το σπίτι και τον αποχαιρετώ θερμά», δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο.

MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος!

Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος

«Φέτος πέρασα πολύ πιο ωραία και πολύ πιο ήσυχα. Έχουν φύγει τα πολλά και έχει γίνει πιο μαγειρικό. Φεύγω αρκετά νωρίς μπορώ να πω αλλά αν δε μπορώ να νικήσω τη Μαρία τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος. «Ελπίζω να πάει τελικό η Μαρία… κι όλα καλά», τόνισε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία Μπέη ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα όταν συνειδητοποίησε πως ο αγαπημένος της είδε την πόρτα της εξόδου. 

Δείτε την αντίδραση της Μαρίας Μπέη:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top