Ανατροπή στο MasterChef 2023: Μεγάλο φαβορί έμεινε εκτός διαγωνισμού

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή του!

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Στέφανος Χίλας ήταν από την πλευρά των ηττημένων στις μονομαχίες, ενώ δεν κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές ούτε στις δοκιμασίες που ακολούθησαν κι έτσι δεν απέφυγαν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

MasterChef 2023: Φτιάξτε τα τρία πιάτα αντιγραφής του Γρηγόρη Κίκη

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 έναν από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, τον Γρηγόρη Κίκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει όχι ένα αλλά τρία απαιτητικά πιάτα που έπρεπε να αποδώσουν όσο το δυνατόν πιο πιστά οι διαγωνιζόμενοι. 

Τα πιάτα αντιγραφής του Γρηγόρη Κίκη

Τα πιάτα αντιγραφής του Γρηγόρη Κίκη

Η ώρα της κρίσης έφτασε με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο». Σαν να μην έφτανε ο σοβαρός τρυματισμός στο δάχτυλο που τον έκανε να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του, η εβδομάδα έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία (17/40) και είδε την πόρτα της εξόδο από τον διαγωνισμό μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή του.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησε από το MasterChef 2023!

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησε από το MasterChef 2023!

«Ήξερα με το ατύχημα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω για πολύ στον διαγωνισμό. Θα πάρει καιρό να αναρρώσω. Είμαι χαρούμενος, γιατί το ξανάζησα», δήλωσε ο Γρηγόρης μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων. 

MasterChef 2023: Το ζήσαμε κι αυτό! Ποιος κέρδισε στο beef Μπέλλου - Ηλία;

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι εκτός φαβορί, τον θεωρούσαν κι έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

 Ο Γρηγόρης ήταν κατά γενική ομολογία ο πιο αγαπητός παίκτης μέσα στο σπίτι του MasterChef

Ο Γρηγόρης ήταν κατά γενική ομολογία ο πιο αγαπητός παίκτης μέσα στο σπίτι του MasterChef

«Έχω πολλά χρόνια να συμπαθήσω άνθρωπο τόσο γρήγορα και τόσο πολύ.  Είναι από τους πιο αγαπητούς φέτος», παραδέχτηκε ο Γιώργος Πορφύρης και συμφώνησαν όλοι οι άλλοι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top