MasterClass: Κοντιζάς και Καπώνης ετοιμάζουν μία ενδιαφέρουσα συνταγή

Τι θα γίνει στο 45ο Επεισόδιο του MasterChef 2023;

Η εβδομάδα, που προηγήθηκε, χαρακτηρίστηκε από αρκετές εξελίξεις, ανατροπές και εντάσεις. Ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο διαγωνισμό, ενώ η Μαρία Ματσούκαρου και ο Νικήτας Φιλιππάκης αποχαιρέτησαν οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023.

 

Το MasterClass, όμως, έρχεται για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν για λίγο από τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, να μάθουν νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για τις επερχόμενες μαγειρικές δοκιμασίες. Την αρχή κάνει ο chef Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με βοηθό του τον chef Μιλτιάδη Καπώνη, ετοιμάζουν μια ενδιαφέρουσα συνταγή ramen, ταξιδεύοντας τους επίδοξους μάγειρες σε ασιατικά μαγειρικά μονοπάτια.

Τη σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος τεχνικός σύμβουλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, Δημήτρης Φραγκογιάννης, για να δείξει πώς φτιάχνεται μια επαγγελματική πίτσα και να δώσει τις πολύτιμες γνώσεις του στη σωστή διαχείριση της ζύμης.

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 16 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions
#MasterChefGR #StarChannelTV
MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com

/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com

masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr

Δείτε το MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top