MasterClass: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τα μυστικά των ιταλικών πιάτων!

Καλεσμένος chef στο επεισόδιο του MasterChef o Δημήτρης Κότσαλης

Δείτε την Κυριακή 26/2 στις 18:00 στο 25ο Επεισόδιο του MasterChef 2023 - MasterClass

Στην αρχή της εβδομάδας, η Μαρία Λαζαρίδου κατάφερε να κερδίσει την είσοδο της στο MasterChef 2023 ενώ ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Γιάννης Χατζίνας αποχώρησαν οριστικά. Άλλη μια εβδομάδα πολλών εξελίξεων και ανατροπών στο MasterChef 2023 ολοκληρώνεται με το καθιερωμένο MasterClass!

Ο Πάνος Ιωαννίδης καλωσορίζει τους 20 επίδοξους μάγειρες, που συνεχίζουν στο διαγωνισμό, με ένα πιάτο του εστιατορίου του, δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές του για φρέσκια πάστα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ο καλεσμένος chef Δημήτρης Κότσαλης και ετοιμάζει δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνταγές με τσιπούρα, σε διαφορετικές εκδοχές.

MasterClass: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τα μυστικά των ιταλικών πιάτων!

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 20 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 21:00!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top