Κατερίνα Καινούργιου: Ο κούκλος τενόρος της έκανε έκπληξη στο πλατό!

Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η παρουσιάστρια

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της την Κατερίνα Καινούργιου. Λίγο πριν πάει σε διαφημίσεις εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό ο κούκλος τενόρος, Βασίλης Κούρτης.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο κούκλος τενόρος της έκανε έκπληξη στο πλατό!

Συγκεκριμένα, πριν δύο ημέρες, η παρουσιάστρια γοητεύτηκε ιδιαίτερα από τον 29χρονο όμορφο τενόρο Βασίλη Κούρτη που βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή της να μιλήσει για τη συμμετοχή του στην Eurovision με την Κύπρο. 

Ασυγκράτητη η Καινούργιου: «Τι ωραίο παιδί, αν θες πάρε το τηλέφωνό μου»

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον είδε εντυπωσιάστηκε με την εξωτερική του εμφάνιση και του είπε on air: «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πώς δε σε έχω δει τόσο καιρό; Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό».

Καινούργιου: «Τι επίθεση είναι αυτή που δέχτηκα. Να ηρεμήσουμε λίγο»

Στη συνέχεια όπως είπε η ϊδια δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια και σήμερα του είπε μόλις τον είδε:

«Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα! Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω «τι ωραίο παιδί» γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια. Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα.

Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μηνύματα μίσους, από γυναίκες κυρίως, που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. «Μιλφάρα», «λυσάρα», «πώς την έπεσες έτσι», «σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί»… Δηλαδή έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί «τι ωραίο αγόρι που είσαι» που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση!».

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα, προς Θεού» της απάντησε ο Βασίλης Κούρτης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top