Σάββας Πούμπουρας: «Δεν είμαι δυνατός στο πάνελ, όπως λέει η Φαίη»

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

Για το μέλλον της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και με το κανάλι μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας. Ωστόσο, δε δίστασε να πετάξει και την σπόντα του σχετικά με μία ατάκα που ακούστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην εκπομπή της Φαίης «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραυτοπούλου για το σχόλιο ότι δεν είναι τόσο… δυνατός στα τηλεοπτικά πάνελ.

«Όλα τα συζητάμε. Πάμε μέρα με τη μέρα για τα πάντα. Γενικότερα, έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, υπάρχουν πολλά πεδία στα οποία μπορώ να κινηθώ. Σίγουρα δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ Φαίη μου, όπως λες κι εσύ, αλλά έχω κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα, μπορείς να τσεκάρεις. Έχω κάνει φανταστικές φάρσες», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σάββας Πούμπουρας.

Και στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Μπορεί να μην είδε το απόσπασμα, αλλά καταλαβαίνω πως όταν ένας άνθρωπος ακούει κάτι, του μεταφέρεται κάτι κι αν τον πονάει κάπως, το παίρνει κάπως πιο προσωπικά. Εγώ κρατάω ότι σταμάτησε, μίλησε και ήταν πολύ γλυκός και ευγενικός και η προτεραιότητά του σίγουρα είναι να παραμείνει στο Mega», είπε για τον Σάββα Πούμπουρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top