MasterChef 2023: H φωτιά στο Μάτι άλλαξε τη ζωή του Αλέξανδρου

Δεύτερη φορά για τον σεφ από τα Χανιά - Πήρε τη λευκή ποδιά;

Με έναν γνώριμο διαγωνιζόμενο ήρθαν αντιμέτωποι οι τρεις σεφ και κριτές, αφού ο Αλέξανδρος από τα Χανιά προσπάθησε για δεύτερη φορά να μπει στο MasterChef.

MasterChef 2023: Ο 28χρονος Αριστοτέλης μεγαλώνει μόνος του την κόρη του

Ο 37χρονος είχε περάσει στο bootcamp του MasterChef 2022, ωστόσο δεν τα κατάφερε να μπει στο σπίτι. Φέτος μπήκε με ορμή για να πάρει τη λευκή ποδιά και να μπει στον διαγωνισμό.

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε δεύτερη φορά να μπει στο MasterChef και τα κατάφερε!

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε δεύτερη φορά να μπει στο MasterChef και τα κατάφερε!

MasterChef: Η Πωλίνα είναι ζαχαροπλάστης αλλά παρουσίασε αλμυρό πιάτο

Ο μάγειρας αποκάλυψε ότι ήταν χρήστης ουσιών, όμως από το 2018 είναι «καθαρός», με τη φωτιά στο Μάτι το 2018 να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αλλάξει τη ζωή του και να απεξαρτηθεί. «Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα, γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος.

MasterChef: «Έπαθα ανακοπή. Ήμουν off για λίγα λεπτά και με επανέφεραν»

Πέρασε με τεράστια «ναι» στο MasterChef αλλά είναι... πολύ ερωτευμένος

Το πιάτο του, τα χτένια σοτέ, επηρεασμένο από τον ισπανική κουζίνα, άρεσε πολύ στους κριτές που του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους και τη λεύκη ποδιά!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top