Ο Στέφανος Δημουλάς για το bullying: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα!»

Όσα είπε ο γνωστός χορευτής/χορογράφος στο Dot

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Δημουλά στο Dot

Ο Στέφανος Δημουλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Dot του Σαββάτου κι αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και το bullying που δέχτηκε.

Στέφανος Δημουλάς: Η εξομολόγησή του έκανε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να κλάψει

«Μικρός ήμουν υπερκινητικός. Ζήτησα τεσσάρων ετών ότι θέλω να κάνω χορό. Είδα τη Λίμνη των κύκνων στην τηλεόραση και ζήτησα ότι θέλω να κάνω "αυτό". Δεν ήξερα καν πώς λεγόταν. Οι γονείς μου με πήγαν και με έγραψαν στη σχολή μπαλέτου που είχαμε στη γειτονία», είπε ο Έλληνας χορευτής για την ενασχόλησή του με τον χορό.

Ο Στέφανος Δημουλάς έχει μια σημαντική πορεία ως χορευτής στο εξωτερικό

Ο Στέφανος Δημουλάς έχει μια σημαντική πορεία ως χορευτής στο εξωτερικό

Στέφανος Δημουλάς: Το τρυφερό εξώφυλλο με τον πατέρα του στο Attitude

Στην συνέχεια, o Στέφανος Δημουλάς που υπήρξε κριτής στο DWTS του Star, αναφέρθηκε στην διαφορετικότητά του και πώς τη βίωσε ο ίδιος αλλά κι οι γονείς του αποκαλύπτοντας: «Υπήρχε κοινωνική πίεση. Όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικός είσαι και δεν ήθελα να παίζω μπάλα με τα άλλα αγόρια, η κοινωνία μου έλεγε ότι αυτό ήταν το "σωστό". Εγώ τρελαινόμουν για τις κούκλες κι εκεί κατάλαβα ότι ήμουν διαφορετικός», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μικρός κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ κι έλεγα στους γονείς μου ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Μου έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε -αρα. Οι γονείς μου φοβόντουσαν για το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος κι ήθελαν να με προστατέψουν. Υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν όλα ρόδινα. Πηδούσα τα Σάββατα από το παράθυρο για να βγω έξω και να περάσω όμορφα».

O Στέφανος Δημουλάς συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

O Στέφανος Δημουλάς συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top