Στέφανος Δημουλάς: Το τρυφερό εξώφυλλο με τον πατέρα του στο Attitude

Ο κριτής του DWTS στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο κριτής του Dancing with the Stars Στέφανος Δημουλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε για όλα.

Λαμπροπούλου - Δημουλάς: Οι λαμπεροί κριτές του DWTS στην Εβδομάδα Μόδας!

Ο 26χρονος χορευτής, με καταγωγή από τον Βόλο, που έχει διαπρέψει στο εξωτερικό, έχοντας, μεταξύ άλλων, εμφανιστεί σε παραγωγή της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου στο Covent Garden, είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους μας ανθρώπους στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα DWTS

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και για το εξώφυλλο του LGBTQ βρετανικού περιοδικού Attitude, όπου τον είχαμε δει να δέχεται ένα τρυφερό φιλί από τον πατέρα του, Νεοπτόλεμο Δημουλά.

Στέφανος Δημουλάς

«(Αυτή είναι) η πιο γλυκιά, πιο ειλικρινής συνέντευξη που έχω δώσει ποτέ. Μια μέρα που θα θυμάμαι για πάντα. Στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου LGBTQ περιοδικού της Βρετανίας, με την "έγκριση" του μπαμπά μου για τη ζωή που έχω επιλέξει» είχε γράψει ο Στέφανος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.  

DWTS: Γιατί η Λαμπροπούλου επιλέγει να είναι αυστηρή αντί... συμπαθής;

Ο Στέφανος Δημουλάς για το αγαπημένο του ζευγάρι στο DWTS

«Έχω αγαπημένο ζευγάρι όσον αφορά στην τεχνική! Δεν έχω με βάση το φύλο ή το όνομα! Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα πάμε στο 4ο. Έχουμε σίγουρα άλλα 12 ζωντανά επεισόδια, συν αυτό της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Με είδατε λίγο να χορεύω την προηγούμενη Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος χορευτής στη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της.

Μη χάσετε το 4ο live του DWTS την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Star!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top