Λαμπροπούλου - Δημουλάς: Οι λαμπεροί κριτές του DWTS στην Εβδομάδα Μόδας!

Έδωσαν το «παρών» στο Ζάππειο

Δημουλάς και Λαμπροπούλου παίρνουν θέση για την ένταση στο DWTS

Η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιείται φέτος δια ζώσης με πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάσκες προστασίας αλλά και πολύ... ενθουσιασμό! Στο Ζάππειο έδωσαν το «παρών» οι αγαπημένοι κριτές του DWTS, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανος Δημουλάς.

DWTS: Ένταση ανάμεσα σε Λαμπροπούλου – Δημουλά: Να μάθεις να ακούς

Δημουλάς και Λαμπροπούλου παίρνουν θέση για την ένταση στο DWTS

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που έκανε για να παρακολουθήσει τα fashion shows. Η κριτής του DWTS ήταν άκρως εντυπωσιακή με μία μακριά τουαλέτα με δαντέλα και διαφάνειες, η οποία αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. 

μαρινα λαμπροπούλου axdw

Η κριτή του DWTS, Μαρίνα Λαμπροπούλου/ ΝDP

Δίπλα της κάθισε ο φίλος της και επίσης κριτής του Dancing With The Stars Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος φορούσε μαύρο σύνολο με ένα υπέροχο ασημί, δερμάτινο τζάκετ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα DWTS

DWTS AXDW

Στέφανος Δημουλάς  -Μαρίνα Λαμπροπούλου/ ΝDP

DWTS: Κάθε Κυριακή ζωντανά από το Star στις 21.00 

Στο επεισόδιο της Κυριακής 31/10 ήρθε  το πρώτο 10αρι και ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, τη Βίκυ Καγιά και τους διαγωνιζόμενους! Η Μαρίνα Λαμπροπούλου βαθμολόγησε με 10 την προσπάθεια της Χριστίνας Βραχάλη και του Αργύρη Αργυρόπουλου, οι οποίοι χόρεψαν ένα απίθανα περίπλοκο Charleston. Η Χριστίνα Βραχάλη ήταν πανευτυχής ενώ ο Λάμπρος Φισφής δεν μπορούσε να το πιστέψει «Έχουν ξεφύγει οι βαθμοί! Πρώτο 10αρι στο Dancing with the Stars ! Και ήρθε από τη Μαρίνα, έχουμε τρελαθεί!».

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Κριστίνα Νοβακίβσκα δεν κατάφεραν να παρασύρουν με το ρυθμό του cha cha cha τους κριτές και το κοινό και τελικά ήταν εκείνοι, που συγκέντρωσαν τη μικρότερη βαθμολογία και αποχώρησαν από τον χορευτικό διαγωνισμό.

Dancing with the Stars: Ραντεβού την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 21:00 με το 4ο live ζωντανά από την οθόνη του Star!

Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top