«Η Καταιγίδα» έρχεται απόψε στο Star και θα σας καθηλώσει

Συντονιστείτε στις 22:50 στο Star

To trailer της ταινίας «Η Καταιγίδα»

Απόψε στις 22:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η ταινία «Καταιγίδα» με Τζόρτζ Κλούνεϊ και Μαρκ Γουόλμπεργκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Μπιλ Τάινι, καπετάνιος ενός ψαράδικου, δεν έχει τύχη τώρα τελευταία. Αντιμετωπίζοντας οικονομικό πρόβλημα, ο Μπιλ μαζί με το πλήρωμά του, τον Μπομπ, τον Ντέιλ και τον Ντέιβιντ ξανοίγονται για μια ακόμη φορά στη θάλασσα όταν πληροφορούνται πως ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών έχει κάνει την εμφάνισή του στα ανοιχτά.

Πράγματι, η φήμη βγαίνει αληθινή και σύντομα οι τέσσερις ψαράδες φορτώνουν τις αποθήκες του πλοίου με ψάρια. Όμως εντελώς απροσδόκητα, το ψυγείo του πλοίου παθαίνει βλάβη και ο Μπιλ συνειδητοποιεί ότι πρέπει να βγουν το συντομότερο στη στεριά για να μη χαλάσουν τα ψάρια.

Είναι οι στιγμή που οι τέσσερις άνδρες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια από τις χειρότερες καταιγίδες που έπληξε ποτέ τις Βερμούδες...

• Το 1991 τροπικός τυφώνας από τις Βερμούδες «συγκρούεται» με ένα ψυχρό μέτωπο από τις Μεγάλες Λίμνες δημιουργώντας μια από τις πιο καταστρεπτικές καταιγίδες, που έπληξαν ποτέ τις ΗΠΑ. Ο Σεμπάστιαν Γιούνγκερ, βασισμένος σ’ αυτό το γεγονός, έγραψε το ομώνυμο μπεστ σέλερ και ο Βόλφγκαγκ Πίτερσεν μετέφερε στη μεγάλη οθόνη την πραγματική ιστορία τεσσάρων ψαράδων, που πάλεψαν με τα κύματα βρίσκοντας όμως τραγική κατάληξη. Ο Πίτερσεν χειρίζεται τα ειδικά εφέ με εντυπωσιακή δεινότητα, δημιουργώντας σεκάνς καθηλωτικού σασπένς και έντονα απειλητικής ατμόσφαιρας. Εξαιρετικές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό καστ, με επικεφαλής τον Τζορτζ Κλούνεϊ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top