Νικόλας Ράπτης: «Γουστάρω πολύ που συνεργάζομαι με τη Μαρία Ηλιάκη»

«Αυτό το project θα πέσει επάνω στη λήξη του συμβολαίου μου»

Ο Νικόλας Ράπτης έχει ξεκινήσει γυρίσματα με τη Μαρία Ηλιάκη για την επετειακή εκπομπή για τα 30 χρόνια του ANT1.

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό πρότζεκτ, βασισμένο στις παλιές εκπομπές και το αρχείο του καναλιού. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πού θα προβληθεί.

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη:

«Δε γνωρίζω πότε θα βγει η εκπομπή. Εγώ έχω κληθεί να γράψουμε τα επεισόδια. Τώρα θα αποφασίσει το κανάλι πότε και που θα παιχτούν. Δεν ξέρουμε ακόμα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή. Είναι entertainment κι έχει να κάνει με πράγματα που έχω ζήσει στα 30 χρόνια ΑΝΤ1. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι ΑΝΤ1 Flashback. Δεν στο λέω με 100% σιγουριά, αλλά αυτός υπερισχύει.

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Την Μαρία την γνώριζα στα πλαίσια του επαγγέλματος και τώρα την γνώρισα από κοντά και προσωπικά. Δεν έχω τέτοια θέματα πολλά. Κοιτάω να είμαι σωστός στις συνεργασίες μου κι από εκεί και πέρα να κρατώ μόνο τα θετικά και να προχωρώ. Είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια που έχω. Γουστάρω πάρα πολύ που κάνω την εκπομπή με την Μαρία και νομίζω ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες γιατί έχουμε το ίδιο μήκος σκέψης, το ίδιο χιούμορ… Αυτό το project -αν κρίνω από τον χρόνο που θα διαρκέσει- θα πέσει επάνω στην λήξη του συμβολαίου μου» δήλωσε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Νικόλας Ράπτης: «Γουστάρω πολύ που συνεργάζομαι με τη Μαρία Ηλιάκη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top