Αλεξία Τράικο: «Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις»

Όσα είπε η νικήτρια του GNTM 5 στο Breakfast@star

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Τράικο στο Breakfast@star

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της στο GNTM 5, η Αλεξία Τράικο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για όσα βίωσε μέσα στον διαγωνισμό μόδας του Star.

Τελικός GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια είναι η Αλεξία Τράικο!

«Μου φαίνεται όλο αυτό σαν ψέμα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θυμάμαι μόνο όσα ζούσα τη μεγάλη βραδιά του τελικού. Στο πλατό εκείνη την ημέρα ήταν οι φίλοι μου για να με υποστηρίξουν. Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν τους είδα», είπε αρχικά το νεαρό μοντέλο.

Τελικός GNTM 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξίας στο star.gr μετά τη νίκη της


«Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις»

 

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η Αλεξία είχε πει πως της… έλειψαν τα μπράβο από την οικογένειά της. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που συγκινείται όταν αναφέρεται στους γονείς της.

Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα της νικήτριας του GNTM 5

«Γενικά, είμαστε διαχωρισμένοι με την οικογένειά μου. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Έχει ξαναπαντρευτεί. Είχα τους φίλους μου στο πλευρό μου. Ο πατέρας μου έβλεπε τον τελικό από την Αμερική. Μόλις είδε ότι κέρδισα με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Ήταν χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος. Γενικά ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου. Πάντα μου έλεγε να προσέχω. Αυτό που μου έχει λείψει είναι τα μπράβο που δε μου έχει πει. Όλο το GNTM 5 ήταν κομβικό. Η νίκη μου ήταν επιβεβαίωση για εμένα», είπε αρχικά.

«Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις. Γνωρίζω όμως ότι μπορεί να είναι υπερήφανη για μένα παρόλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις», πρόσθεσε η Αλεξία.

Αλεξία Τράικο: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της νικήτριας του GNTM 5

«Δε μου άρεσαν ποτέ οι κλίκες»

Όταν η Αλεξία αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 5 είχε πει πως δεν είχε πάει για να κάνει φιλίες. «Κάποια κορίτσια με έβλεπαν ανταγωνιστικά γιατί διαχειριζόμουν σωστά το GNTM 5. Δε μου άρεσαν ποτέ οι κλίκες. Έκανα παρέα με όλες».

 

 

«Με το έπαθλο του GNTM 5 θέλω να φτιάξω τη ζωή μου»

 


Εκτός από τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, η Αλεξία Τράικο κέρδισε και πολλά έπαθλα. Ανάμεσά τους και το έπαθλο των 50.000 ευρώ που όπως είπε θα το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει τη ζωή της. «Με το έπαθλο του GNTM 5 θέλω να φτιάξω τη ζωή μου. Σκοπός μου είναι να φύγω και να ζήσω στην Αμερική».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top