Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα της νικήτριας του GNTM 5

«Συγγνώμη, τι έχει γίνει;»

Το βίντεο που ανέβασε η Αλεξία στο Instagram

Έπειτα από αρκετούς μήνες και πολλές δοκιμασίες το GNTM 5 έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου. Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μόδας του Star, στέφθηκε η Αλεξία Τράικο, η οποία συγκέντρωσε 96 βαθμούς.

Τελικός GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια είναι η Αλεξία Τράικο!

Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα της νικήτριας του GNTM 5

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μαρίτα με 86 βαθμούς και στην τρίτη η Βικτώρια με 82 βαθμούς.

Τελικός GNTM 5: Tι κέρδισε η μεγάλη νικήτρια!


Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα της νικήτριας του GNTM 5


Λίγες ώρες μετά τον τελικό του GNTM 5 το όμορφο μοντέλο επέστρεψε στα social media αναρτώντας ένα βίντεο θέλοντας να πει ένα ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν.

Τελικός GNTM 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξίας στο star.gr μετά τη νίκη της

«Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε; Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι και απλά να λέω ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top