Δημήτρης Παπανώτας: «Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα;»

Η απάντηση του δημοσιογράφου σε όσα του καταλόγισε η ηθοποιός

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Μετά τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, δε γινόταν ο Δημήτρης Παπανώτας να μη δώσει τη δική του απάντηση μέσα από το Happy Day.

Σολωμού: Η ματαίωση γάμου με τον Αθανασίου, ο γιος της και ο Mente Fuerte

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο After Dark: «Τι να πω για αυτήν την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Δημήτρης Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που μπορεί ένας άνθρωπος να σε αντιπαθεί βαθύτατα, ο οποίος δε συνδέεται μαζί σου με κανένα τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα έπρεπε να πάει κάπου;

Η Μαρία Σολωμού τα... έχωσε για τα καλά στον Δημήτρη Παπανώτα

Η Μαρία Σολωμού τα... έχωσε για τα καλά στον Δημήτρη Παπανώτα

Μια φορά έχω πάει καλεσμένη γιατί γνωρίζω χρόνια τη Σταματίνα και νομίζω με προσπέρασε έτσι, ή φρόντισε να λείπει εκείνη την ώρα που ήταν η συνέντευξή μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιο δικό του λόγο, ας το λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι, καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματά μας, να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο».

Το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος έδωσε τη δική του απάντηση. «Δε θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον στιλίστα, τη μακιγιέζ και την κομμώτρια... Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της, που βαριέμαι ειλικρινά. Για να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ τα έχω πολύ ξεκαθαρισμένα μέσα μου, ότι είμαι προοδευτικός άνθρωπος στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια, δεν παντρεύομαι αλλά κάνω παιδί, αλλά μετά τα φτιάχνω και με ένα νεότερο… όλο αυτό για τις δικές μου αρχές και για τα δικά μου πιστεύω είναι λάθος», είπε αρχικά.

Ατύχημα για τον Δημήτρη Παπανώτα - Τι συνέβη στον δημοσιογράφο;

«Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Και την άποψή μου την έχω χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Μπορώ να έχω άποψη για τη ζωή γιατί δεν είμαι 20. Κι επίσης, είναι η δουλειά μου να έχω άποψη. Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα. Δε συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί;», πρόσθεσε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν κι ο Δημήτρης Παπανώτας

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν κι ο Δημήτρης Παπανώτας

«Ένας άνθρωπος με σταθερή πορεία στη ζωή του να πεις έχει κόμπλεξ και χρειάζεται ψυχολόγο, εσύ που δεν έχεις σταθερή πορεία τι χρειάζεσαι;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να τον ηρεμησει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top