Σολωμού: Η ματαίωση γάμου με τον Αθανασίου, ο γιος της και ο Mente Fuerte

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark»

Η Μαρία Σολωμού σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για την παιδική της ηλικία, τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου, καθώς και τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η οποία το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα.

Μαρία Σολωμού: Απαντά για το πρόσφατο ξέσπασμα σε δημοσιογράφο

«Ήμουν ένα παιδάκι, το οποίο μέχρι τα 12 πώς να στο πω… δεν θα με αναγνώριζες. Αν έβλεπες μία φωτογραφία μου από τα 12 και μία στα 13 μου, θα έλεγες… αποκλείεται αυτό. Πήγα να γίνω κορίτσι γιατί μέχρι τα 12 δεν ήταν σίγουρο. Το μαλλί μου δεν είχε σγουρύνει, το μαλλί μου ήταν ένα φουντωτό πράγμα, είχα ένα φρύδι -και που να το ήξερα να το κράταγα τώρα που είναι μόδα- ένα φρύδι και μουστάκι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο «After Dark», σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου.

Η Μαρία Σολωμού στο After Dark

Για τον γιο της, τον οποίο απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου, αποκάλυψε ότι στα 17 του είναι επαναστάστης και ότι προσπαθεί να πάει με τα νερά του, γιατί έχει περάσει κι εκείνη από αυτήν τη φάση. «Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι… επαναστάτης. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…», είπε αρχικά και μετά πρόσθεσε ότι ο Αλέξανδρος δίνει φέτος Πανελλήνιες και ότι έχει δυσλεξία «Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ… δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ το λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”».

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώην σύντροφό της και την απόφασή τους να συγκατοικήσουν, όταν έμεινε έγκυος. «Με τον Μάριο μπήκαμε στο ίδιο σπίτι αφού έμεινα έγκυος. Είχαμε σχέση 6 μήνες και έμεινα έγκυος. Κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε και είπαμε: “Από την στιγμή που θα κάνουμε ένα παιδί, μήπως να μέναμε μαζί;” Γάμο δεν ήθελε κανείς μας, ούτε εκείνος, ήταν όλο σύντομο γιατί στα δύο χρόνια χωρίσαμε».

«Παιδί έχω, κλείσαμε. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο παιδί. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, πριν χωρίσω από τον Μάριο, αλλά… τι λες καλέ, (είπα) τώρα συνήλθες. Νομίζω υπάρχουν πολλές σκέψεις να δείξεις στον άλλον πόσο πολύ τον θες και τον αγαπάς, από το να κάνεις οικογένεια και παιδί», απάντησε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

Μαρία Σολωμού: Η εξομολόγηση για τον Mente Fuerte

Ολοένα και πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte, με αποτέλεσμα να «οργιάζουν» οι φήμες πως είναι ζευγάρι στη ζωή και όχι απλώς δύο κολλητοί φίλοι, όπως ισχυρίζονται. Η ηθοποιός περιέγραψε στον Θέμη Γεωργαντά τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του γνωστού τράπερ.

Νέα κοινή βραδινή έξοδος για τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη βραδινή έξοδο της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte σε γνωστό νυχτερινό κέντρο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος 

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη βραδινή έξοδο της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte σε γνωστό νυχτερινό κέντρο/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος 

«Το αρνητικό του είναι πως δεν μπορεί να κάνει καμία είδους συζήτηση. Το θετικό του είναι πως ανά πάσα στιγμή, αν μία κολλητή του – όπως εγώ ή και ένας φίλος που θα τον πάρει τηλέφωνο και τον ξυπνήσει- αν του πει τρέχα συνέβη αυτό κι αυτό, θα τρέξει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top