Μαρία Σολωμού: Απαντά για το πρόσφατο ξέσπασμα σε δημοσιογράφο

Ο λόγος που αντέδρασε έντονα η ηθοποιός

Πλήθος επωνύμων έδωσε χθες βράδυ το «παρών» στο γήπεδο Tae Kwon Do, όπου πραγματοποιήθηκε το «MadWalk» με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Πήγε να τον δει; Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte μαζί στο MadWalk 2022!

Ανάμεσά τους και η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων απάντησε για το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με δημοσιογράφο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. 

Η Μαρία Σολωμού στο κόκκινο χαλί του «MadWalk» με τον Mente Fuerte/ Φωτογραφία NDP - Ανδρέας Νικολαρέας

Η Μαρία Σολωμού στο κόκκινο χαλί του «MadWalk» με τον Mente Fuerte/ Φωτογραφία NDP - Ανδρέας Νικολαρέας

Μαρία Σολωμού: Ο απίστευτος τσακωμός με τον Mente Fuerte στο TikTok

Η ίδια είχε βρεθεί νωρίτερα στις πρόβες του fashion show και τη ρώτησαν αν θα εμφανιστεί επί σκηνής με τον τράπερ. «Θα σας δούμε με τον Mente;» της είπε δημοσιογράφος από το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την ίδια να αντιδρά έντονα λέγοντας  «Έλα ρε πο@@$&η μου». 

«Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στη τύχη μου την χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα την βρισιά στο παιδί, προς θεού. Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα και ήμουνα μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου τι με κυνηγάς; πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top