Μαρία Σολωμού: Ο απίστευτος τσακωμός με τον Mente Fuerte στο TikTok

Το βίντεο που έγινε viral

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στο Happy Day

Η Μαρία Σολωμού, αν και διατηρεί «σιγή ιχθύος» για την προσωπική της ζωή, οι φήμες τη θέλουν αυτό το διάστημα να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Στις πρόβες των MadWalk - Ο εκνευρισμός της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte στην επίσημη πρεμιέρα του musical «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο με τη Δέσποινα Βανδή/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Δρούκας

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte στην επίσημη πρεμιέρα του musical «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο με τη Δέσποινα Βανδή/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Δρούκας

Αρκετές φορές ο φωτογραφικός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε εξόδους, με τους ίδιους ωστόσο να ισχυρίζονται στις κάμερες πως είναι απλώς καλοί φίλοι.

Μαρία Σολωμού: Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte που έχει γίνει viral

Η πρόσφατη στιχομυθία που είχαν πάντως, η οποία αποκαλύφθηκε μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok του ο γνωστός τράπερ, αποδεικνύει το αντίθετο. Θα λέγαμε κιόλας ότι παραπέμπει σε ερωτικό καβγαδάκι. Σε κάποιο σημείο μάλιστα ακούγεται ο τραγουδιστής να αποκαλεί την ηθοποιό αγάπη του. 

Πρόκειται απλώς για έναν αστείο διάλογο μεταξύ φίλων ή όντως συμβαίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους; 

Ακολουθεί ο διάλογος ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fouerte

Mente Fuerte: Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να κλείσεις το στόμα σου.

Μαρία Σολωμού: Έτσι μιλάνε σε μια γυναίκα; Έτσι μιλάνε σε ένα κορίτσι; Σε μια θεά; Σε μια αιθέρια ύπαρξη; Σε ένα ζουζουνάκι; Πως μου μίλησες; Ξανά πες το να σε κάνω τριμπ@@@@@λο… Δε λέω όμορφα πράγματα;

Mente Fuerte: Ναι αγάπη μου αλλά τα λες όλη την ώρα, δε σταματάς.

Μαρία Σολωμού: Χωρίζω (Ο Mente Fuerte της δείχνει την πόρτα).

Μαρία Σολωμού: Με διώχνεις; Ωραία, εντάξει φεύγω… Καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλές γιορτές να έχεις. Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά… Φεύγω.

Mente Fuerte: Ωραία.

Μαρία Σολωμού: Ωραία είπες; Ωραία, αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ πέρα ήταν μια σχέση φιλική με προεκτάσεις… δεν είχε τέτοιες προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πια παρέα. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου.. Γειά σου Γιώργο, καλές γιορτές να έχεις.

 

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy #love ♬ 哔 短消音 - Official Sound Studio

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top