Στις πρόβες των MadWalk - Ο εκνευρισμός της Μαρίας Σολωμού

Μία μέρα πριν τη μεγάλη βραδιά οι καλλιτέχνες κάνουν πρόβα

Στις πρόβες για τα φετινά MadWalk βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι φωτορεπόρτερ. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Όπως και κάθε χρόνο, το κοινό περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις, πρωτότυπα acts, λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες, αλλά και πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands. Οι celebrities τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο γήπεδο για τις πρόβες.

Μάλιστα, από τις κάμερες ενοχλήθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης

Δανάη Λιβιεράτου

Έλλη Κοκκίνου

Mente Fuerte

Mente Fuerte

Anastasia

Anastasia

Καλομοίρα

Καλομοίρα

«Είναι το πρώτο act μπροστά στον κόσμο. Έχω πάρει πολλά στοιχεία από τη μαμά μου. Με καθοδηγεί για το ποιος πρέπει να είναι ο σκοπός μου», είπε στην κάμερα του MEGA η Δανάη Λιβιεράτου που θα βρεθεί στο σόου.

Με μια τελείως διαφορετική εικόνα, θα δούμε την Καλομοίρα: «Σηκώθηκα μια μέρα και επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά».

Στην σκηνή των βραβείων θα βρεθεί και η παρουσιάστρια του «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου.

«Θα παρουσιάσουμε κάτι με πολύ ρομαντική διάθεση. Είναι η πρώτη φορά που θα ανεβώ στην σκηνή του MadWalk. Η φωνή μου στο act είναι αξιοπρεπής. Μου αρέσει το τραγούδι και το αισθάνομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top