Μαρία Σολωμού: Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte που έχει γίνει viral

Ο τράπερ έκανε πλάκα στην ηθοποιό ότι μιλάει με κάποια στο τηλέφωνο

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στο Happy Day

Ο Mente Fuerte κατέγραψε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας! Μπορεί να μην παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι, με την ηθοποιό να προσπαθεί με συνεντεύξεις της να... αποπροσανατολίσει το κοινό, όμως ο Mente Fuerte ανέβασε βίντεο, εν αγνοία της που τη δείχνει έξαλλη από τα νεύρα της επειδή τον ζήλεψε!

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE

Ο Mente Fuerte έκανε πλάκα κάνοντας πως μιλάει στο τηλέφωνο καταγράφοντας σε βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεο του ο Mente Fuerte προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο με την Μαρία Σολωμού να παρακολουθεί τη συζήτησή του.
Αμέσως μετά, αφού ο ράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός αντιδρά λέγοντάς του, «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top