Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν με τη «Θυμωμένη Πανσέληνο»

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η πιο ενδιαφέρουσα από αστρολογικής άποψης εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η εβδομάδα αυτή φιλοξενεί την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 08/12 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και δυο πλανητικές αλλαγές, την είσοδο του Ερμή στις 07/12 στον Αιγόκερω και της Αφροδίτης στις 10/12 στο ίδιο ζώδιο και φυσικά πολλές όψεις.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Όπως είπε η Άση Μπήλιου στο Breakfast@Star, η παγωμένη Πανσέληνος ή Πανσέληνος της μεγάλης νύχτας, όπως είθισται να ονομάζεται συμβολικά το φεγγάρι του Δεκεμβρίου (λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του γεγονότος ότι σε αυτόν τον μήνα έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους) ολοκληρώνεται την Πέμπτη 08/12/2022 στις 06:13 το πρωί. 

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 5/12/2022 – 11/12/2022

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Είναι ένα εκρηκτικό φεγγάρι που ίσως μας φέρει στα όρια μας και ενδεχομένως να πούμε ή να ακούσουμε λόγια σκληρά, που όμως θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι, όπως είπε η αστρολόγος, τα ζώδια που χρειάζεται να προσέξουν για να παραμείνουν ψύχραιμα αυτή την εβδομάδα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top