Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 5/12/2022 – 11/12/2022

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν ερωτικά αυτή την εβδομάδα

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή Stars System το Σάββατο 3/12/2022

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα θα βαρύνει αρκετά και θα έρθουμε αντιμέτωποι με απαιτητικές καταστάσεις, αφού από τη μία πλευρά έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων κι από την άλλη ο Ερμής κι η Αφροδίτη θα εγκαταλείψουν το αισιόδοξο κι ανάλαφρο ζώδιο του Τοξότη και θα κάνουν την είσοδο τους στον αυστηρό Αιγόκερω.

Συγκεκριμένα, ο Ερμής εισέρχεται από τις 07/12/2022 στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, αφού στο τέλος του μήνα θα γυρίσει κι ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Mε τον Ερμή σε αυτήν τη θέση θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και σοβαρότητα. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας, θα αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας και θα αποφύγουμε τις επιπόλαιες κινήσεις κι αποφάσεις.

4 άντρες του ζωδιακού που δεν πρόκειται να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

Στις 08/12/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο θα έχει μεγάλη δυναμική μιας και θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Oι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και τα δράματα μέσα στις σχέσεις δε θα λείψουν, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να μην έρθουμε σε ρήξη με το ταίρι μας. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση κι ίσως να μην ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε, τι αποφάσεις να πάρουμε και τι κινήσεις να κάνουμε. Από τη μια λοιπόν θα νιώθουμε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί κι από την άλλη θα μας κατακλύσουν οι ανασφάλειες κι οι αμφιβολίες. Όλα είναι ρευστά τώρα κι είναι δύσκολο να διακρίνετε τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Το τρίγωνο με τον Κρόνο μας λέει ότι ίσως θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκράτηση μας και να μην ενδώσουμε σε ακραία συναισθήματα και αντιδράσεις. Αν μια σχέση έχει γερές βάσεις θα επιβιώσει και θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά από αυτό, αλλά αν βρίσκεστε σε μια τοξική κατάσταση, τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις που θα σας ταρακουνήσουν και θα διαταράξουν τις ισορροπίες.

Άση Μπήλιου: Προσοχή στην αφηρημάδα και τις παρεξηγήσεις

Στις 09/12/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη η οποία θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές στην εκδήλωση του συναισθήματος μας. Από τις 10/12/2022 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει για ολόκληρο τον μήνα. Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα έχουμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση στα ζητήματα του έρωτα και δεν θα παρασυρθούμε εύκολα από τον αυθορμητισμό και την έξαψη της στιγμής. Μας ελκύουν οι σύντροφοι που είναι ώριμοι και προσγειωμένοι και δεν αποκλείεται να γεννηθούν έρωτες με διαφορά ηλικίας ή να μπούμε σε σχέσεις με άτομα που μας μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top