4 άντρες του ζωδιακού που δεν πρόκειται να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

Αν ο σύντροφος σού ανήκει σε κάποιο από αυτά, μάλλον θα δυσκολευτείς

Τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού δε θα τους δεις ποτέ να πλένουν τα πιάτα, να μαγειρεύουν, να στρώνουν ή να σηκώνουν το τραπέζι και να μαζεύουν το κρεβάτι ή τα ρούχα τους. Αν ο σύντροφος σού ανήκει σε κάποιο από αυτά μάλλον η συμβίωση μαζί του τουλάχιστον θα σε κουράσει.

3 ζώδια που θα ζηλέψουν πολύ την επιτυχία σου

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε ως σύζυγος, είτε ως απλός σύντροφος, κάθεται σε έναν καναπέ και είναι ικανός να βγάλει και… ρίζες εκεί. Δεν κουνιέται με τίποτα, είναι μαλθακός και τα περιμένει όλα στο χέρι. Το πιο πιθανό θα είναι να τρώει κιόλας στον καναπέ, να βλέπει ταινίες και σειρές ή να παίζει videogames και να μην καταλαβαίνει αν έξω νύχτωσε ή ξημέρωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος σπαταλάει τόση ενέργεια εκτός σπιτιού που όταν γυρίζει σε αυτό, το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί, να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Επίσης ως άνθρωπος περνά τις λιγότερες δυνατές ώρες εντός σπιτιού. Πάντα κάπου θα έχει να πάει ή κάτι θα έχει να κάνει. Και θα μένεις εσύ με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι να τον κοιτάς να φεύγει… 

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Τοξότη

4 άντρες του ζωδιακού που δεν πρόκειται να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι τελειομανής και θέλει να είναι όλα άψογα στην δουλειά του με αποτέλεσμα να αφιερώνει ώρες ολόκληρες στην καριέρα του και στο γραφείο. Έτσι γυρίζει σπίτι κατάκοπος και ακόμα και αν το δει χάλια, βρώμικο κτλ δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το… νοικοκυριό. Το βλέπει ως κάτι το ασήμαντο. Αφιερώνεται στους στόχους του, στο «κοινό» του γενικότερα και είναι λίγο χύμα στην καθημερινότητά του με την οικογένειά του. Μίλα του με τις ώρες για διάφορα θέματα, αλλά μην του πεις να σκουπίσει ή να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top