3 ζώδια που θα ζηλέψουν πολύ την επιτυχία σου

Ποιοι φίλοι σου δε θα χαρούν και τόσο πολύ με τη χαρά σου;

Τα τρία ζώδια που θα δούμε πιο κάτω μπορεί να λυπούνται με την λύπη σου, αλλά σίγουρα δεν θα χαρούν πραγματικά με τη χαρά σου. Κατά βάθος θα ήθελαν να καταφέρουν εκείνοι κάτι σημαντικό και όχι εσύ.

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Τοξότη

Tα ζώδια που ζηλεύουν με τις επιτυχίες των άλλων

Κριός
Θα ζηλέψει το όμορφο αμάξι του φίλου του, μια καλύτερη δουλειά από την δική του ή ακόμα και ένα ταξίδι που έκανε κάποιος, ενώ εκείνος έμεινε σπίτι. Είναι από τη φύση του πολύ ανταγωνιστικός, οπότε αν τους μιλήσεις για την επιτυχία και την χαρά σου, θα σε ζηλέψει 100%. Και μην ξεχνάς, η ζήλεια του Κριού εκφράζεται πάντα μέσω της ανταγωνιστικότητας.

3 ζώδια που θα ζηλέψουν πολύ την επιτυχία σου

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο δεν αποκαλύπτει ποτέ τις σκέψεις του και πολύ δύσκολα θα καταλάβεις τι σκέφτεται. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις, αν όντως χαίρεται με την χαρά σου και την επιτυχία σου ή αν κατά βάθος ζηλεύει και σε κοιτάζει με μισό μάτι. Βασικές πηγές της ζήλειας του είναι το χρήμα και ο έρωτας. Ο Σκορπιός θα ζηλέψει τον φίλο του που έχει καλύτερη οικονομική κατάσταση ή που στάθηκε πιο τυχερός στα ερωτικά του.

Γεννημένη ανάμεσα σε δυο ζώδια: Τι σημαίνει για την προσωπικότητα σου;

Τοξότης
Αυτό το ζώδιο μπορεί να μην νιώθει έντονη ζήλεια στα αισθηματικά του, είναι όμως ο άνθρωπος που θα ζηλέψει πολύ τα υλικά αγαθά: ένα ρολόι, ένα αυτοκίνητο, ένα κινητό, ακόμη και ένα ζευγάρι στιλάτα sneakers. Και σίγουρα θα ζηλέψει όσους έχουν την οικονομική άνεση να ταξιδεύουν και να διασκεδάζουν συχνά, ενώ ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top