Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Ίσως να ‘μαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε»

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα;

Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στον εορτασμό του Πολυτεχνείου και πόσο σημαντική είναι η σημερινή ημέρα.

Στη συνέχεια πέρασε στα θέματα της εκπομπής σημειώνοντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, μιας και τα έζησε.

Ωστόσο, υπήρξε μια ενόχληση του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν η παρουσιάστρια προλόγισε το θέμα αμέσως μετά το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Ο συνεργάτης της εξέφρασε την αντίθεσή του λέγοντας πωςσπουδαιότητα των γεγονότων του Πολυτεχνείου δεν συνάδει με το ύφος του θέματος που σχολιαζόταν αμέσως πριν.

«Η εκπομπή είναι ένα μαγκαζίνο και έχει τα πάντα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με εκείνον να απαντά: «Για μένα είναι ύβρις, με αναγκάζεις τώρα να μην πάρω τη σκυτάλη από την Πόπη Μαλλιωτάκη για να πω Ζήτω το Πολυτεχνείο. Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης».

«Ίσως να είμαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε, που το έκανα έτσι λάθος», πρόσθεσε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και πέρασε σε διαφημίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top