Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Τι συνέβη και πώς αντέδρασε η Αγγελική Ηλιάδη;

Η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη στη Super Κατερίνα

Μια δελεαστική πρόταση από εταιρεία παραγωγής δέχτηκαν η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης. Ειδικότερα, τους πρότειναν να κάνουν τη ζωή τους reality και μαμά και γιος εξετάζουν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Πόπη Μαλλιωτάκη

«Μας έγινε πρόταση από μία εταιρεία παραγωγής, να κάνουμε αν θέλουμε τη ζωή μας reality και το σκεφτόμαστε. Θα είναι χωρισμένο σε κάποια επεισόδια. Απ’ ότι μας έχουν πει αν συμφωνήσουμε και πάνε όλα καλά, θα είναι από τρία επεισόδια και πάνω», δήλωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Θύμα ενοχλητικού θαυμαστή η Μαλλιωτάκη: «Φοβάμαι και μέσα στο σπίτι μου»

Στο άκουσμα αυτής της είδησης η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη αντέδρασε μιας και είναι κάτι που δεν τους βρίσκει σύμφωνους.
Το πρωί της Τρίτης (15/11), η δικηγόρος της οικογένειας του Λαζαρίδη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια των γονιών του εκλιπόντος.  «Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη. Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω, είναι απαράδεχτο, να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για την ταινία – χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τον Θεό οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δε θα ήθελε να κάνει reality τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Η Πόπη Μαλλιωτάκη με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/NDP/Νίκος Ζώτος

Η Πόπη Μαλλιωτάκη με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/NDP/Νίκος Ζώτος

Η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη

Για το ζήτημα ρωτήθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ απάντησε και στο αν θα ήταν ανοιχτή σε ενδεχόμενη πρόταση για να παίξει στο reality, αν τελικά αυτό γίνει στο μέλλον.

«Μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπουμε στο εξωτερικό, αλλά νομίζω θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να δει ο κόσμος πως ζει ένας άνθρωπος σαν κι εμάς και να δει τελικά ότι αυτό που βλέπουν είναι απλά ένα μικρό κομμάτι. Η ζωή μας δεν έχει και μεγάλη διαφορά από του υπόλοιπου κόσμου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δε θα είχα πρόβλημα να παίξω στο reality της Πόπης Μαλλιωτάκη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top