Έλενα Γαλύφα: Αυτή είναι η παίκτρια που θα ήθελε να δει νικήτρια του GNTM 5

Τι είπε για την ημίγυμνη φωτογράφιση με τη Mary Vitinaros

Η συνέντευξη της Έλενας Γαλύφα στο Breakfast@star

Το βράδυ της Τρίτης (1/11), η Έλενα Γαλύφα επέστρεψε στο GNTM 5. H hostess του διαγωνισμού μόδας του Star και γνωστή Influencer συνάντησε τη Mary Vitinaros και μαζί φωτογραφήθηκαν για το νέο concept κατά του body shaming.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

GNTM 5: Επέστρεψε η Έλενα Γαλύφα - Οι συμβουλές της στα κορίτσια

Οι δύο κυρίες μπήκαν στην πισίνα, έβγαλαν το ένα μέρος από το μαγιό τους και έμειναν ημίγυμνες ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό. Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε καλεσμένη στο «Breakfast@star» και μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία.

«Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση είπα αποκλείεται. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μια γυναίκας είναι η ντροπή. Ανησύχησα για το πώς θα βγω ημίγυμνη σε ένα τηλεοπτικό project. Η παραγωγή μας προστάτευσε και νιώθαμε ασφάλεια, τόσο εμείς όσο και τα κορίτσια. Με το που μπήκαμε στο νερό με τη Mary νιώσαμε η μία την ενέργεια της άλλης και είχαμε ασφάλεια», είπε αρχικά.

 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής της η Έλενα Γαλύφα αποκάλυψε ποιες παίκτριες θα ήθελε να δει στον τελικό του GNTM 5. Νικήτρια του διαγωνισμού μόδας θα ήθελε να δει τη Μαρίτα, όπως  και στον τελικά θα ήθελε να δει την Κότυ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top