Ζήνα Κουτσελίνη: Πώς σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά

«Είναι νωρίς να της δώσουμε παράσημο ή να της το πάρουμε»

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τα τηλεοπτικά δρώμενα/ βίντεο Happy Day

Για το πώς έχει διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τις μεταγραφές στα κανάλια σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβγαινα μπροστά στο γυαλί»

Φαίη Σκορδά και Ζήνα Κουτσελίνη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Φαίη Σκορδά και Ζήνα Κουτσελίνη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχολίασε αρχικά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά.

«Η Φαίη κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, είναι νωρίς να της δώσουμε παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές. Είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα».

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ήταν ένα θέμα που απασχόλησε τα ΜΜΕ. «Θεωρώ πως κάτι έγινε και την έθιξε ανεπανόρθωτα», δήλωσε η Ζήνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μαρία Κορινθίου. «Μου αρέσει και την αγαπώ. Έχει έναν αυθορμητισμό που αν τον βγάλει ποιος τη κλείνει το στόμα».

Μαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα»

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top