Ζήνα Κουτσελίνη: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβγαινα μπροστά στο γυαλί»

Το Breakfast@Star στη φωτογράφιση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» «τρύπωσε» το Breakfast@Star και η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για όλα.

Πρωτιές τον Σεπτέμβριο για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ζήνα Κουτσελίνη

«Επτά όμορφα δημιουργικά χρόνια. Πάμε στο όγδοο. 5 Οκτωβρίου γιόρτασα μόνη μου, όπως είδατε. Κανείς δε τα θυμήθηκε αυτά τα γενέθλια (γέλια). Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβγαινα μπροστά στο γυαλί. Όταν ξεκινήσαμε παρέα με τον σταθμό, όλοι είχαμε έναν κοινό στόχο: αυτή την αγκαλιά με τον κόσμο, σε ένα διαφορετικό concept, το οποίο θα έφερνε τις ιστορίες τους στο δικό μας σαλόνι. Χαίρομαι πολύ γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν ξεφύγαμε αυτού του στόχου», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για τις «Αλήθειες» της.

Ζήνα Κουτσελίνη breakfast@star

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της πίσω από τις κάμερες, είπε πως εν τέλει είναι καλύτερα μπροστά, γιατί έτσι έχεις επαφή με τον κόσμο που σε αγαπά.

«Εγώ δεν έχω πάρει πολλές απογοητεύσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες μου αγγίξαμε κορυφές και πάτους που μας οδήγησαν στην κορυφή», ανέφερε για την πορεία και τις συνεργασίες της η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top