Πολυχρονίδης: Η απώλεια της αδερφής του και το Asia Express που τον άλλαξε

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «DOT»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του «Asia Express» και του «Τροχού της Τύχης» κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη για την δύσκολη απώλεια της αδερφής του όσο ήταν παιδί, αλλά και για την αλλαγή που έφερε στις προτεραιότητες του το «Asia Express».

Πολυχρονίδης: «Οι παίκτες στο Asia Express θα έχουν μόνο 1 ευρώ την ημέρα»

Τα παιδικά χρόνια και η απώλεια της αδερφής του 

«Έχω περάσει καταπληκτικά παιδικά χρόνια. Είτε με είχαν οι γονείς μου είτε με αφήναν στους παπούδες μου, είτε είχα λίγες ώρες με την ημέρα μου που περνούσε μήνες στο νοσοκομείο με την αδερφή μου. Για αυτό, και δεν κλαίγομαι. Παραδειγματίζομαι. Έχω πει πως όταν έχεις μία μεγάλη απώλεια στο σπίτι, γιατί είναι διαφορετική απώλεια όταν φεύγει ένα παιδί, πρέπει να το διαχειριστείς. Είναι λιγότερο διαχειρίσιμη από ότι να φύγει ένας γονιός» και συμπλήρωσε:

«Είπα, λοιπόν, ότι όλα αυτά με δίδαξαν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε για να ζούμε και όχι για να θυμόμαστε. Με τάραξε πολύ ο θάνατος της αδερφής μου. Και τι να κάνω τώρα; Να κάτσω και να συνεχίσω να την πενθώ μέχρι να "φύγω" και εγώ ή να κάτσω να κάνω αυτό που θα ήθελε να με βλέπει να το κάνω»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο DOT

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο «DOT»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Στο Λονδίνο με τη σύντροφο και τα παιδιά του!

Η συμβουλή του σε όσους έχουν χάσει αγαπημένο τους πρόσωπο

«Σκέψου πως θα ήθελες να σε βλέπει αυτός που έφυγε. Μέσα στην κατάθλιψη; Μου αρέσει να νιώθω ότι υπάρχει μία επαφή με αυτούς που έφυγαν. Δεν θα με δεις ποτέ στα μάρμαρα, δεν θα πάω ποτέ έξω από το νεκροταφείο. Εξομολογούμαι ότι επειδή μου προκαλεί πολύ βαθειά θλίψη να πηγαίνω στα νεκροταφεία, δεν πήγα στην αδερφή μου σχεδόν ποτέ. Την τιμώ με έναν δικό μου τρόπο. Ο καθένας, όμως, όπως νιώθει καλά»

Η αλλαγή που έκανε στη ζωή του μετά το Asia Express

«Όταν γύρισα από το Asia Express, είπα στον εαυτό μου να χαλαρώσει λίγο με τις δουλειές. Γιατί, κάποια στιγμή θα έρθει ο παθολόγος και θα σου πει "ξέρεις αυτό που έχεις στο στομάχι σου δεν είναι κάτι τρομερό. Δοκίμασε απλά να δουλέψεις λιγότερο"»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά του στο χωριό

Η μετάβαση από τα αθλητικά στην ψυχαγωγία

«Ευτυχώς, που έφυγα από το αθλητικό και μετακινήθηκα στο Entertainment, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα "τα παιδιά αυτά στο σπίτι είναι δικά μου παιδιά;". Επίσης, ήμουν διαζευμένος την εποχή που παρουσίαζα τέσσερις αθλητικές εκπομπές και πήγαινα σπίτι κάθε Τρίτη για να αλλάξω ρούχα» και συμπλήρωσε:

«Συνέχιζα να δουλεύω για να προσφέρω. Να επιβιώσουμε και να ταϊστούμε, καθώς, όταν γίνεσαι γονιός δεν είσαι μόνος σου. Τα παιδιά, όμως, δεν θέλουν μόνο φαί. Θέλουν να ταϊστούν και με άλλα πράγματα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top