Παππά: Ο σοβαρός τραυματισμός της στο Asia Express και ο ρόλος της γιαγιάς

Η Χριστίνα Παππά και ο γιος της ήταν καλεσμένοι στο «Breakfast@Star»

Η Χριστίνα Παππά και ο μονάκριβος γιος της Δημήτρης βρέθηκαν στο πλατό του «Breakfast@Star» και μίλησαν για όλα, για τις περιπέτειές τους στην Ασία, τον πραγματικό λόγο που αποχώρησαν από το «Asia Express» και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους με τον ερχομό του νέου μέλους. 

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς on air

Η επιχειρηματίας εξήγησε αρχικά πώς αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως την έπεισαν ο γιος της και η νύφη της να λάβει μέρος «Δεν περίμενα να πει ναι ο γιος μου. Μου την έφερε, ήταν απόφαση της νύφης μου, Άννας να πάμε στο Asia Express». 

Η Χριστίνα Παππά περιγράφει στο «Breakfast@Star» τον σοκαριστικό τραυματισμό της στο «Asia Express»

Η Χριστίνα Παππά περιγράφει στο «Breakfast@Star» τον σοκαριστικό τραυματισμό της στο «Asia Express»

Asia Express: Αδιαθεσία για τη Χριστίνα Παππά - Στο πλάι της ο γιος της

Μαμά και γιος αποχώρησαν οικειοθελώς από το ταξιδιωτικό παιχνίδι, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού της Χριστίνας Παππά. Η ίδια σόκαρε τους παρουσιαστές, περιγράφοντας την πτώση της από τη βάρκα, στην οποία είχαν επιβιβαστεί μαζί με τον Δημήτρη για τις ανάγκες μιας αποστολής.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Asia Express

«Επί μισή ώρα παρακαλούσα τον οδηγό της βάρκας να βάλει μπρος. Όταν αποφάσισα να δώσω μια γκαζιά στη μηχανή έπεσα, χτύπησα άσχημα το κεφάλι μου με έπιασε νευρικό άσθμα. Ο Δημήτρης τρελάθηκε εκείνη την ώρα. Ακόμα ταλαιπωρούμαι με γιατρούς, επί έναν μήνα δε σας κρύβω ότι πήγαινα σε ψυχολόγο. Αυτό το πράγμα δεν μπορούσα να το ξεπεράσω με τίποτα».

Όσο για το περιβόητο «Δημήτρηηηηηηη» και τις φωνές που ήχησαν μέχρι την Αθήνα, η Χριστίνα Παππά δήλωσε «Τον έψαχνα δύο ολόκληρες ώρες. Είχα βρει τις βαλίτσες κι εκείνος ήταν σε άλλον ναό. Είχαν φύγει όλοι κι εγώ έψαχνα επί δύο ώρες τον γιο μου μέσα στα χαλάσματα. Αν δε με καθησύχαζε ο Γιώργος και η Κρίστη πως είναι καλά, θα είχα καταρρεύσει».

Δημήτρης Παππάς: Μας δείχνει το πρόσωπο της κορούλας του, Χριστίνας

«Έκλαιγα για μια βδομάδα όταν έπιασα στην αγκαλιά μου το μωρό. Ακόμα και τώρα που μιλάμε όταν βλέπω φωτογραφίες συγκινούμαι», είπε ο Δημήτρης Παππάς για την αξέχαστη αυτή στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του. 

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά πήρε τον λόγο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Άννα Μπεζάν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα να την αποκαλεί η εγγονή της, που θα πάρει και το όνομά της, γιαγιά «Είναι μεγάλη ευτυχία να βλέπεις το παιδί σου να γίνεται γονιός. Να είμαι ειλικρινής δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο που λένε του παιδιού σου το παιδί, δυο φορές παιδί σου. Είμαι τρελαμένη, το βλέπω και πεθαίνω. Η Άννα είναι ένα γλυκό πλάσμα, δυνατή και πάρα πολύ καλή με το μωρό», ανέφερε αρχικα «Δε με νοιάζει αν με φωνάζει Χριστίνα ή γιαγιά. Να με λέει όπως θέλει», συμπλήρωσε. 

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν χάρισαν στη Χριστίνα Παππά τη Χριστίνα junior 

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν χάρισαν στη Χριστίνα Παππά τη Χριστίνα junior 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top